• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odama sinen iğrenç kokuuuuuu

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar turşu kurdum iki gün önce bayağıda fazla tüm malzemelerimi hazırladım bir sarımsaklar kaldı bayağıda fazlaca olduğu için tv karşısında soyayım dedim .
Bir gün havalandırırım gecer diye düşündüm ahhhh düşünmez olaydım iki gündür kapı pencere açık ama odaya kokudan girilmiyorrr.

Nasıl kurtulabilirim bu sarımsak kokusundan sizce.....

Şimdi bunun için bile konu mu açılır diye hortlayanlar çıkar ama gerçekten ihtiyacım var önerilere durulucak gibi değil zira..

Bi tepsiye kahve serip odaya koyun buzdolabındaki kokuyu alıyor odadakini de alır belki :KK53:

Şimdi bunun için bile konu mu açılır diye hortlayanlar çıkar ama gerçekten ihtiyacım var önerilere durulucak gibi değil zira..
Bırak kim ne derse desin...
Odaya iki üç yere kahve koy. Kahve iyi kötü tüm kokuları çekermiş.
Sonra havalandır odayı güzelce. Birkaç gün böyle uğraşabilirsin çok yoğunsa ama geçer diye düşnüyorum.

Kızlar turşu kurdum iki gün önce bayağıda fazla tüm malzemelerimi hazırladım bir sarımsaklar kaldı bayağıda fazlaca olduğu için tv karşısında soyayım dedim .
Bir gün havalandırırım gecer diye düşündüm ahhhh düşünmez olaydım iki gündür kapı pencere açık ama odaya kokudan girilmiyorrr.

Nasıl kurtulabilirim bu sarımsak kokusundan sizce.....

Reklamlarda gördüğüm kadarıyla febreze etkili olur mu ki

Elektrikli cezve ile odada kahve pişirin.

Yumusatici kaynatin bi kapak
Kahve koyun
Sirkeyle karbonat karistirip koyun
Perdeleri yikayin
Aklima baska bisi gelmedi :D

Back
X