23 derece ideal olur. Tulum tercih ediyorum ben üstü açık mı üşümüş derdi olmuyor. 2,5 tog kullanıyorum. Nasıl giyiniyorsaniz iki katı giydirin. Bebeğinizin üşüyüp üşümedigi ni anlamak için Sırtını yada gogusunu kontrol edin. Soğuksa üşüyordur.Şimdi internetten bakıyorum 20-22 olmalı yazmışlar ama çok soguk geliyor bana ve gece bebeğimin yanakları soguk oluyor. 24 derece iyi gibi geldi bana. Bi de siz bu derecelerde nasıl giydiyiriyordunuz ben şimdi kalın giydirip kalın örtü örtüp yatırıyorum vücudu terliyo yüzü üşüyor bunu nasıl ayarlayabilirim. Doğalgazı yükseltsem bu sefer hava çok kuruyacak burnu zaten tıkanık. Bu oda ısıısı ve giyimi nasıl ayarlayabilirim
Zaten iki saate bir kalkıp kontrol ediyorum asla yzun süre uyuyakalamıyorum bende robotlaştım. Bu tulumlara bir bakayım23 derece ideal olur. Tulum tercih ediyorum ben üstü açık mı üşümüş derdi olmuyor. 2,5 tog kullanıyorum. Nasıl giyiniyorsaniz iki katı giydirin. Bebeğinizin üşüyüp üşümedigi ni anlamak için Sırtını yada gogusunu kontrol edin. Soğuksa üşüyordur.
2.5 yorgan gibi cok kalin geldi. Lcw de. 1 tog iyi.23 derece ideal olur. Tulum tercih ediyorum ben üstü açık mı üşümüş derdi olmuyor. 2,5 tog kullanıyorum. Nasıl giyiniyorsaniz iki katı giydirin. Bebeğinizin üşüyüp üşümedigi ni anlamak için Sırtını yada gogusunu kontrol edin. Soğuksa üşüyordur.
Ben bakıyorum terlemiyor sıkıntı yok geçen kış da giydirdim memnunum babymall dan alindi elyaf içi . Ben yorganla yatiyorum2.5 yorgan gibi cok kalin geldi. Lcw de. 1 tog iyi.
Şöyle soyleyım 24 cok yuksek terletme cocugu dıye kafamı yıyem annem 23 24 derece evımde üsüdü. Aynı sekıl Bursa'ya onlara gıtsek 22 de terlıyoruz. Yani derece de nem oranı da cok etkili.:).Şimdi internetten bakıyorum 20-22 olmalı yazmışlar ama çok soguk geliyor bana ve gece bebeğimin yanakları soguk oluyor. 24 derece iyi gibi geldi bana. Bi de siz bu derecelerde nasıl giydiyiriyordunuz ben şimdi kalın giydirip kalın örtü örtüp yatırıyorum vücudu terliyo yüzü üşüyor bunu nasıl ayarlayabilirim. Doğalgazı yükseltsem bu sefer hava çok kuruyacak burnu zaten tıkanık. Bu oda ısıısı ve giyimi nasıl ayarlayabilirim
23-24 derece 1 tog utku tulumu altınada kısa kollu zıbın giydiriyorum. Ensesini kontrol edebilirsiniz üşüyüp üşümediğini anlamak için nasıl alıştırırsanız öyle gider sonra en küçük soğuğu gördüğü zaman hemen çocuğunuz hasta olur. Benim çevremde kim çocuğu sarıp sarmaladıysa çocuk hastalıktan kurtulmuyor şu an herkes hasta bana senin çocuk gece donuyordur diyorlar turp gibi maşallah yavrum ne terleme ne üşüme var ne de hastalık. Zaten üstünü örtmeye çalışsam da asla örttürmüyor.Şimdi internetten bakıyorum 20-22 olmalı yazmışlar ama çok soguk geliyor bana ve gece bebeğimin yanakları soguk oluyor. 24 derece iyi gibi geldi bana. Bi de siz bu derecelerde nasıl giydiyiriyordunuz ben şimdi kalın giydirip kalın örtü örtüp yatırıyorum vücudu terliyo yüzü üşüyor bunu nasıl ayarlayabilirim. Doğalgazı yükseltsem bu sefer hava çok kuruyacak burnu zaten tıkanık. Bu oda ısıısı ve giyimi nasıl ayarlayabilirim
Uyku tulumu çok iyi oluyor gerçekten. Benim kızımın odası sıcak oluyor evimizin ısıtması merkezi sistem olduğu için peteği kapatıyorum sadece borunun sıcaklığı bile ısıtıyor. 24 derece sıcaklıkta içine kısa kol body giydiriyorum. 1 tog tulum yeterli oluyor. Zaten gece 24-25 derece oluyor sıcaklık. Yüzünün soğuk olmasına takılmayın göğsü ve sırtı sıcaksa üşümüyordur. Lcwdan almıştım ben 1 tog. 1.6 tog da var lcwda ona da bakabilirsinizŞimdi internetten bakıyorum 20-22 olmalı yazmışlar ama çok soguk geliyor bana ve gece bebeğimin yanakları soguk oluyor. 24 derece iyi gibi geldi bana. Bi de siz bu derecelerde nasıl giydiyiriyordunuz ben şimdi kalın giydirip kalın örtü örtüp yatırıyorum vücudu terliyo yüzü üşüyor bunu nasıl ayarlayabilirim. Doğalgazı yükseltsem bu sefer hava çok kuruyacak burnu zaten tıkanık. Bu oda ısıısı ve giyimi nasıl ayarlayabilirim
Aynısı resmen. Örtüyü attığım an ne kadar derin uyusa da çat diye uyanıp açıyor23-24 derece 1 tog utku tulumu altınada kısa kollu zıbın giydiriyorum. Ensesini kontrol edebilirsiniz üşüyüp üşümediğini anlamak için nasıl alıştırırsanız öyle gider sonra en küçük soğuğu gördüğü zaman hemen çocuğunuz hasta olur. Benim çevremde kim çocuğu sarıp sarmaladıysa çocuk hastalıktan kurtulmuyor şu an herkes hasta bana senin çocuk gece donuyordur diyorlar turp gibi maşallah yavrum ne terleme ne üşüme var ne de hastalık. Zaten üstünü örtmeye çalışsam da asla örttürmüyor.
Bizim ev 25 derece. Nem azalırsa oda nemlendiriciyi açıyorum. 22 derecede ben üşüyorum yaŞimdi internetten bakıyorum 20-22 olmalı yazmışlar ama çok soguk geliyor bana ve gece bebeğimin yanakları soguk oluyor. 24 derece iyi gibi geldi bana. Bi de siz bu derecelerde nasıl giydiyiriyordunuz ben şimdi kalın giydirip kalın örtü örtüp yatırıyorum vücudu terliyo yüzü üşüyor bunu nasıl ayarlayabilirim. Doğalgazı yükseltsem bu sefer hava çok kuruyacak burnu zaten tıkanık. Bu oda ısıısı ve giyimi nasıl ayarlayabilirim