Oda Seni Anlıyor mu?Saklı dünyam varmış!!!

Brokoli

MUSTAFA❤️YİĞİT
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
3.424
0
37
Kızlar mrb bu topiği benimle aynı dertte olanlar için açıyorum......
Çiftler özelliklede yardımcı olabilir kızlar ben 10 aylık evliyim eşimlede hiç bi sorunum yok biliyorum dünyada çok büyük dertler var ama bunlarda evin içindeki dertlerimiz..Benim eşimle tek sorunumuz benim ona hiç bi derdimi anlatmayışım ne yaşarsam kendi içimde yaşadığımı sölüyor bana söle beraber çözelim diyor hep düşünceli durduğumdan bahsediyor ama ben sıkılsamda ona çaktırmam surat yapmam asla canım sıkılıyor demedim dememde çünkü ben onu anlıyorum işin stresi var onca insanla uğraşıyor bide beni mi çekecek diyorum ama o olsun söle ben seninlede ilgilenirim dio..Ve ben evde yanlızım bazen çok sıkıldığım oluyor bunu oda biliyor ama işin sıkıntısını eve getiriyor ya bana soğuk davranmıyor ama böyle hiç konuşmuyor gülmüyor ozaman beni anladığını düşünmüyorum anlasa bu kız evde bütün gün yanlız sıkılıo bende surat asmayım der şimdi sizden istediğim.. eşime derdimi anlatınca rahatlıyorum oda mutlu oluyor ama surat astığı zmn bende kendi dünyama çekiliyorum herkes yanlış yaptığımı sölüyor beni anlamıyor die ona kızıyorum sizce haksızmıyım.. ama sanırım hiç bi erkek işin sitresini dışarda bırakıp eve gelmez demi kızlar eşim surat asınca napıyım yaa bi yardım edin....BEN ONU ANLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM ODA BENı ANLIYORMUŞ AMA BıRBıRıMıZı ANLAMIYORMUSUZ GıBı GELıYOR SıZ NE DURUMDASINIZ!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
oy tatlisim kiyamam ya
ayni dert bendede var ama bi farkla esim SIKINTISINI derdini eve getirmez dogruya dogru disarda brakir gelir benim üzülmemi takmami istemez cünkü ama ben bazi seyleri ondan diilde sonradan baskalarindan duydugum zaman dahada cok üzülüp kafaya takiyorum
ilk evlilik zamanlarimizda bende acilamazdim hep icime atardim sessiz kalirdim ama simdi ona acilabiliyorum beni anliyor teselli ediyor destek ve yardimci oluyor bende rahatliyorum acikcasi
ama kendisi bana hic sikayetci olmuyo söyle oldu böyyle oldu sinir oldum falan diye ama pozitif olaylari paylasir
belkide SIKINTISINOIN paylasmama sebebi benim asiri duygusalligim olabilir ona ookadar bagli ve düskünümki biseye üzüldügü zaman ben daha cok üzülüyorum
allahim esimi basimdan eksik etmesin
ve herkezin gönlüne göre versin insallah
tatlisim sende icinde yasicagina icine kapanicagina esinle paylas dertles derim ben ozaman seni daha iyi anlicagindan eminim canim hem bak kendiside istiyomus seni dinlemeyi ne mutlu sanaki duyarli bi es ne esler var cünkü malesef

BEN ONU ANLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM ODA BENı ANLIYORMUŞ AMA BıRBıRıMıZı ANLAMIYORMUSUZ GıBı GELıYOR SıZ NE DURUMDASINIZ!!!
----valla bişey anladıysam arap oluyum----

yanlız deilsin canım bende aynıyım içimde yaşarım.

eşime bişey belli etmem ama bu çok yanlış mutlaka paylaşmalısın derdini sıkıntını evlilkte zaten budur paylaşma dimi.....

Canım arkadaşım benim

üzme kendini hiç merak etme herşey yoluna girçek ama biraz zamanı var

zaten oğluşun dünyaya geldiğinde hiç canın sıkılmıcak ve hayata daha çok bağlancaksın yeni bi

hayat katılcak aranıza ve inan eşinle daha çok kenetlenceksiniz birbirinize :1hug:

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK SABRIN SONU SELAMET SEN SIKICA SARIL

MELEĞıNE ÇOK AZ KALDI KAVUŞMANIZA

Canım arkadaşım benim

üzme kendini hiç merak etme herşey yoluna girçek ama biraz zamanı var

zaten oğluşun dünyaya geldiğinde hiç canın sıkılmıcak ve hayata daha çok bağlancaksın yeni bi

hayat katılcak aranıza ve inan eşinle daha çok kenetlenceksiniz birbirinize :1hug:

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK SABRIN SONU SELAMET SEN SIKICA SARIL

MELEĞİNE ÇOK AZ KALDI KAVUŞMANIZA
öle valla sanırım seninle konuşuoduk yaa bacım yaa ben hemen herşeyi takıyorum onu hiç düşünmüyorum dinlemeden yargılıyorum bu huyumdanda kurtulacağım inş bacım çok saol valla az kaldı teyzesi en azından yarıladık 19 haftamız kaldı:))

X