Oda ısısı

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
Kızlar bebişlerinizi kaç derece oda sıcaklığında yatırıyorsunuz üstünü neyle örtüyorsunuz bizim kız sıcağı çok seviyor ben de tedirgin oluyorum oda sıcaklığı 25 i buluyor
Ya kızlar bir de benim fıstık memede uyumayı çok seviyor emziriyorum fazla fazla ki biraz da çıkarıyor fazla emmekten hala emmek istiyor henüz 13 günlük sizde de olmuşmuydu yardımcı olursanız çok sevinirim

En basta hevesle hep kucagimda uyuttum, uyudugunda yatirmadim yatagina. benimkide memeyi bu yuden cok seviyor. Fazla oldumu da kusuyor tabi. Artik uyuruyumaz yatiriyorum. Yavas yavas alisti.
Oda sicakligiyla cok oynamiyorum. 22-25 arasinda oynuyor hep. Sabit tutmadim ki alismasin. Heryer ayni degil sonucta. Uzerini cok kalin giydirmiyorum. Cok inceyse yelek giydirebiliyorum. Body, alt-ust takim ya da tulum, corap. Kadife de giydirmiyorum artik, cok sicak olmasin diye. 2,5 aylik nerdeyse.

En basta hevesle hep kucagimda uyuttum, uyudugunda yatirmadim yatagina. benimkide memeyi bu yuden cok seviyor. Fazla oldumu da kusuyor tabi. Artik uyuruyumaz yatiriyorum. Yavas yavas alisti.
Oda sicakligiyla cok oynamiyorum. 22-25 arasinda oynuyor hep. Sabit tutmadim ki alismasin. Heryer ayni degil sonucta. Uzerini cok kalin giydirmiyorum. Cok inceyse yelek giydirebiliyorum. Body, alt-ust takim ya da tulum, corap. Kadife de giydirmiyorum artik, cok sicak olmasin diye. 2,5 aylik nerdeyse.

oda uygun sicakligi en fAZLA 20 olmali kizlar odalariniz cok sicak yapmayin.bide bebekler yuksek sicakliklarda nefes almayi unutuyolarmis yapmayin kat kat.sonra ileride cok rahat hasta olurlar canim.simdi nasil alistirirsaniz oyle buyucek kizlar.

KIZLAR BENİMKİDE BUGÜN 31.GUNDE BENIMEV 24 DERECE SICAKLIKTA
EMMEYI REFLEKS OLARAK YAPIYOLARMIŞ GECELERI HEP KUCAK ISTIYOR:KK43:
UYKUSUZUM :KK43: AMA BUNADA ŞÜKÜR ANNE OLDUM YAAA!!!!!

AYSİMAM SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM,İYİSİNDİR UMARIM OPUYORUM

yerimseniben

KIZLAR BENİMKİDE BUGÜN 31.GUNDE BENIMEV 24 DERECE SICAKLIKTA
EMMEYI REFLEKS OLARAK YAPIYOLARMIŞ GECELERI HEP KUCAK ISTIYOR:KK43:
UYKUSUZUM :KK43: AMA BUNADA ŞÜKÜR ANNE OLDUM YAAA!!!!!

AYSİMAM SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM,İYİSİNDİR UMARIM OPUYORUM

yerimseniben

guzelimya ay annesi bebisin buyumus cok seker bi hanfendi olmus:nazar:oy olurum onu verene canim nazarlardan saklasin rabbim.canim seni cok ozledim ve merak ediyodum baktim bugun kizisinin yeni resmini koymusun ay bi hosuma gittiki.canim bende seni cok seviyorum guzelimya annelik ne yakismistir kimbilir sana .canimya cok optum

Şükran'cım bizim ev sıcaklığı sürekli sabit 23 derecede, ben bu kışı kızımı hasta etmeden geçirmek için uğraşıyorum. Seneye daha esnek olabilirim ama henüz çok küçük olduğu için riske etmek istemiyorum. Üzerine uzun kollu bir body ve altına çorap ve ince bir pijama onun üstünede pamuklu bir takım ya da tulum giydiriyorum.

canım bebekler yenı dogdugunda memeyı bırakmazlar cunku tek bıldıklerı o ve anne sutu gıbısı yok bol bol emzır

guzelimya ay annesi bebisin buyumus cok seker bi hanfendi olmus:nazar:oy olurum onu verene canim nazarlardan saklasin rabbim.canim seni cok ozledim ve merak ediyodum baktim bugun kizisinin yeni resmini koymusun ay bi hosuma gittiki.canim bende seni cok seviyorum guzelimya annelik ne yakismistir kimbilir sana .canimya cok optum

TEYZESİ BÜYÜDÜ TABİ BENİM KIZIM BUGÜN TAM 35.GUNU BİRAZ YARAMAZ YIRTIK BİR KIZ OLSADA ÇOK TATLIIII SENİN BEBİŞLER NAPIYOR BU ARADA OĞLUN ÇOK ŞEKER KIZ
CANIM BENİM SENİN DOĞUMADA AZ KALDI DEĞİLMİ Allaha emanet ol kardeşim, sağlıcakla kal. görüşürüz.:1hug:

benim doktorum da oda sıcaklığının 25 derece olması gerektiğini söyledi bende ona dikkat ediyorum.

X