Üşür mü demek yerine pişer mi demen lazımdı bacım 31 derece ne demek çocuk sıcaktan hasta olacak terlemekten bence sen bi klima falan bişey al direk çocuğa gelmesin hava bişey olmaz ama o derece fazla bence oğlum 1 buçuk yaşında sadece beziyle duruyor ona rağmen ter içindeEvde termometre var ev isisini olcen bebegimin odasi 31 derece uzerinde sadece k8sakollu zibiniyla bezi var usurmu ustune incw bi muslin ortsemmi besigide camın agzinda cam acik odanin kapisi kapali ceyran yapar diye oldugum ilin hava sicakligida 36 derece asiri nemli hava yüzde 70 80 e kadar napabilirm eve vantilator yada klima almaya korkuyorum bebegim hasta olur diye
Usurmu derken evi serinletmeniz lazım hanımefendi çok yüksek 36 derece ne demek klima almalısınız Osman gonulalin klimayla ilgili videosunu izleyinEvde termometre var ev isisini olcen bebegimin odasi 31 derece uzerinde sadece k8sakollu zibiniyla bezi var usurmu ustune incw bi muslin ortsemmi besigide camın agzinda cam acik odanin kapisi kapali ceyran yapar diye oldugum ilin hava sicakligida 36 derece asiri nemli hava yüzde 70 80 e kadar napabilirm eve vantilator yada klima almaya korkuyorum bebegim hasta olur diye
Terletmemeye dikkat ediyorumÜşür mü demek yerine pişer mi demen lazımdı bacım 31 derece ne demek çocuk sıcaktan hasta olacak terlemekten bence sen bi klima falan bişey al direk çocuğa gelmesin hava bişey olmaz ama o derece fazla bence oğlum 1 buçuk yaşında sadece beziyle duruyor ona rağmen ter içinde
Evde termometre var ev isisini olcen bebegimin odasi 31 derece uzerinde sadece k8sakollu zibiniyla bezi var usurmu ustune incw bi muslin ortsemmi besigide camın agzinda cam acik odanin kapisi kapali ceyran yapar diye oldugum ilin hava sicakligida 36 derece asiri nemli hava yüzde 70 80 e kadar napabilirm eve vantilator yada klima almaya korkuyorum bebegim hasta olur diye
Bacım zırt pırt zıbın değiştirmektense bez ile tut ve asla o sıcaklıkta örtme ve eğer mümkünse klima falan al yani o sıcakta ne olursa olsun terler deşiğim gibi oğlum koca gün çıplak yani sadece bez ile ama hep yapış yapış oluyorTerletmemeye dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?