Oda ısısı 31 derece ne yapsam ?

ozqkgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
44
1
6
Evde termometre var ev isisini olcen bebegimin odasi 31 derece uzerinde sadece k8sakollu zibiniyla bezi var usurmu ustune incw bi muslin ortsemmi besigide camın agzinda cam acik odanin kapisi kapali ceyran yapar diye oldugum ilin hava sicakligida 36 derece asiri nemli hava yüzde 70 80 e kadar napabilirm eve vantilator yada klima almaya korkuyorum bebegim hasta olur diye

Bizim evde 29 civarları yakında doğum yapıcam ev serinlemiyor keisnlikle üstünü örtmeyin. 38 haftalığım maf oldum çocukta aynı olucak sogutucu aldık yok işe yarmaıyo bu hafta klima alıcaz.

Üşür mü demek yerine pişer mi demen lazımdı bacım 31 derece ne demek çocuk sıcaktan hasta olacak terlemekten bence sen bi klima falan bişey al direk çocuğa gelmesin hava bişey olmaz ama o derece fazla bence oğlum 1 buçuk yaşında sadece beziyle duruyor ona rağmen ter içinde

Klimanın tam karşısına bebeği koymazsanız klima kullanmanızda bir sıkıntı yok.31 derece ve bahsettiğiniz nem oranı bebek için çok yüksek %40 tan aşağı %60 dan yukarı olmamlı. Buhar makinesi alabilirsiniz. Üstünü örtmeyin mümkünse bu sıcaklıkta bez ya da sadece zıbın giydirin.

Usurmu derken evi serinletmeniz lazım hanımefendi çok yüksek 36 derece ne demek klima almalısınız Osman gonulalin klimayla ilgili videosunu izleyin

Terletmemeye dikkat ediyorum

klima ile odayı soğutun oyle kullanın. bebekler içn değil bence büyükler için de en iyisi bu. klima çarpıyor illa ki. yazlıkta hep odamı soğutur, klimayı kapatır oyle yatar sıfır nemle uyurum. illa çarpcak diye bişe yok. bebek odadayken açmayın.

Çocuğun nevresimini buzlukta ara ara bekletip, üzerine yatırıp oynatabilirsin. Ferahlamış olur. Küçük, mini vantilatörler var onlardan alınabilir.

31 derecede Zıbınla kalması yeterli bişey örtmeyin kaç aylık bilmiyorum klima bebeğe vurmadığı sürece sorun olmaz klima açarsanız üzerini giydirirsiniz hastalanmaz

Terletmemeye dikkat ediyorum
Bacım zırt pırt zıbın değiştirmektense bez ile tut ve asla o sıcaklıkta örtme ve eğer mümkünse klima falan al yani o sıcakta ne olursa olsun terler deşiğim gibi oğlum koca gün çıplak yani sadece bez ile ama hep yapış yapış oluyor

Antalyada yasiyorum klimasiz bir hayat dusunemiyorum sicaga asla gelemem cunku.iki kizimi da 24 saat acik klimali odada buyuttum hasta falan olmadilar klima yuzunden.
Direkt ustune gelmedikten sonra sorun olmaz derecesini de 26 da en dusuk fan ayarinda calistirdiktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…