- 22 Şubat 2015
- 266
- 118
-
- Konu Sahibi Anestezist07
Benimde sesimi çıkaramayacağım biri yapıyor, üstelik yemek yerken geğiriyor, o bunu yapınca ben aniden doyuyorum
Ama işte ben sesimi çıkaramıyorumBunda kırmamak nasıl olur ki, söylemişsiniz bile.
Yemek yerken gegiriyo mu. Oha diyesim geldi. Toplum icinde hemde. Insanlarin birbirine saygisi da kalmamis. Igrenc ya. Okurken bile midem kalkti desem yeridir.Benimde sesimi çıkaramayacağım biri yapıyor, üstelik yemek yerken geğiriyor, o bunu yapınca ben aniden doyuyorum
Ama işte ben sesimi çıkaramıyorumBunda kırmamak nasıl olur ki, söylemişsiniz bile.
Bir de beni düşün sıklıkla çekmek zorunda kalıyorum bunuYemek yerken gegiriyo mu. Oha diyesim geldi. Toplum icinde hemde. Insanlarin birbirine saygisi da kalmamis. Igrenc ya. Okurken bile midem kalkti desem yeridir.
Oof çok kötü. Benim de zayıf noktam. Dayanamıyorum, iştah falan kalmıyorBenimde sesimi çıkaramayacağım biri yapıyor, üstelik yemek yerken geğiriyor, o bunu yapınca ben aniden doyuyorum