Oda arkadaşım yemek yerken aşırı şekilde ağzını şapırdatıyor..

Anestezist07

canım ailemm**
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
266
118
merhaba arkadaşlar ben istanbulda üniversite okuyorum ve burda da yurtta kalıyorum odamız 3 kişilik, ilk dönemden beri oda arkadaşımdan birisi yemek yerken aşırı şekilde ses çıkartıyor ve ben gerçekten çok rahatsız oluyorum ama bunu onu kırmadan nasıl dile getireceğim bilmiyorum..

sanki bilerek ağzını açıyorda ses çıkartıyor gibi.. benim yapım bu mesela ben çekirdek cips sakız gibi şeyleri sevmem ve karşımda da bir insanın tüketmesini sevmem sırf sesinden dolayı.. bu zayıf noktamı ona ilk tanıstığımız gün söylemiştim ne yapıcam bilmiyorum.. yardımcı olur musunuz ?

Ağız şapırtısı resmen takıntım benim.Hem de bir kızın bunu yapması erkeklere bile itici gelir,bu şekilde de açıklayabilirsin.Ya da şaka yapmayı keser misin tarzı bir şey söyle ki aşağılanmış hissetmesin kendini.

Benimde sesimi çıkaramayacağım biri yapıyor, üstelik yemek yerken geğiriyor, o bunu yapınca ben aniden doyuyorum
Ama işte ben sesimi çıkaramıyorum Bunda kırmamak nasıl olur ki, söylemişsiniz bile.

Benimde sesimi çıkaramayacağım biri yapıyor, üstelik yemek yerken geğiriyor, o bunu yapınca ben aniden doyuyorum
Ama işte ben sesimi çıkaramıyorum Bunda kırmamak nasıl olur ki, söylemişsiniz bile.

henüz bir şey söylemedim eylülden beri aynı odadayız ve her Allahın günü aynı şeyi yapıyor

açıkça söyle gitsin benimde bir arkadaşım var sakız çiğnenmesinden nefret ediyor bir kere bana canım senden bişey isteyebilirmiyim rica etsem benim yanımda sakızını çıkarırmısın acayip tikim var duramıyorum dedi tabiki dedim ve onun yanında asla çiynemedim bir daha sende söyle gitsin

Yemek yerken gegiriyo mu. Oha diyesim geldi. Toplum icinde hemde. Insanlarin birbirine saygisi da kalmamis. Igrenc ya. Okurken bile midem kalkti desem yeridir.

Yemek yerken gegiriyo mu. Oha diyesim geldi. Toplum icinde hemde. Insanlarin birbirine saygisi da kalmamis. Igrenc ya. Okurken bile midem kalkti desem yeridir.
Bir de beni düşün sıklıkla çekmek zorunda kalıyorum bunu
Butür şeylerin ayıp olduğu, belli bir yaşın üstüne öğretilmeli. Bazıları gerçekten bunun bilincinde değil.

Iyi bir kulak tıkayıcı bul onu tak o yemek yerken, ben öyle yapıyorum birisi agzini sapurdatiyorsa ya da sakız cigniyorsa fln. Bazı tıkaçlar sesi çok kesmiyor ama bazıları iyi kesiyor.

Bende çok rahatsız oluyorum, yemek sakiz salatalık, havuç gibi seslerden uyaramayacağım biriyse, hemen kulaklik takiyorum yoksa birilerinin kalbini kesin kirarim.

Oof çok kötü. Benim de zayıf noktam. Dayanamıyorum, iştah falan kalmıyor

Ben olsam dayanamam söylerim ya, çekirdekten nefret ediyorum hele onun sesinden beynimde dalgalanır resmen.

dün gece bu paylaşımı yaptıktan sonra çekirdek çitledi gece 1 den 2.30 a kadar.. çıldıracağım ramak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…