Oda arkadaşım esrar mı kullanıyor ?

ya b.k kokusunu da algılayabiliyorum :KK48::KK48: iki saniye önce girdi içeri şu an saat 1.24 bakalım kaçta çıkacak ayrıca çakmak sesi de duydum... :KK53:

Allah Allah o zaman kullaniyor bence de. Yazik ya gencecik cocuklara bunlari alistiranlar Allahlarindan bulsunlar diyorum. Yazik ki ne yazik..

Bak güzel kardeşim, orası yurt ortamı. Bu resmen iki ucu sıkıntılı değnek misali olmuş. Kesinlikle kızla konuşma bu konuyu bence, aynı odayı paylaşıyorsun, zararı sana dokunabilir. Az kalmış gitmene. Aslında kendini korumak açısından hiçbir şey yapmaman daha doğru olur ama genç birini de o batakta bırakmak nedir, ne değildir o da başka bir konu. Ama sen de öğrencisin, kendini korumak zorundasın, kendini düşünmek zorundasın herkesten önce. Canını sıkma böyle bişey için. Belki tam gideceğin sırada yurt yetkililerine ya da birilerine haber verebilirsin ama tabi o insanların tedaviye, ne bileyim o kullandığı maddeyi bırakması için ikna edilmeye ihtiyaçları var ve bunu yapacak insan da sen değilsin bence. Daha yeni tanıyorsun sonuçta. Bulaşma derim ben, çok bencilce ama sen de orada o odayı onunla paylaşıyorsun. Ben de yurtta kalıyorum, başıma hiç böyle bişey gelmedi ama ne sorunlu insanlar gördüm, biliyorum yani az çok bazı şeyleri. Kendini düşün, karışma.

Bulaşma. Hiçbir şey de çaktırma. Zıtlaşma. Günlerini bitir, kurtul.

Allah Allah o zaman kullaniyor bence de. Yazik ya gencecik cocuklara bunlari alistiranlar Allahlarindan bulsunlar diyorum. Yazik ki ne yazik..
kız 91 doğumlu, çok üzüldüm bende ben hayatımda değil madde kullanmak sigaranın tadına bile bakmamış biriyim çok korkarım böyle şeylerden :KK43: şu an saat 1.29 tuvaletten çıktı ve odayı koku sardı :110: sizce 23 gün daha sabretmeli miyim yoksa yönetime söylemeli miyim bundan önceki odamıda sigara içiliyor diye değiştirdim bu daha beter çıktı :KK48:

kız 91 doğumlu, çok üzüldüm bende ben hayatımda değil madde kullanmak sigaranın tadına bile bakmamış biriyim çok korkarım böyle şeylerden :KK43: şu an saat 1.29 tuvaletten çıktı ve odayı koku sardı :110: sizde 23 gün daha sabretmeli miyim yoksa yönetime söylemeli miyim bundan önceki odamıda sigara içiliyor diye değiştirdim bu daha beter çıktı :KK48:

Yonetime soylemelisin, yonetim ailesine soylemeli, cocuklarini iyilestirmek bu pislikten kurtarmak icin her seyi yapmalilar
Sen zaten bakma kimseye, icme oyle zararli seyler. Kendini koru..

Bizim okulda sınıfta kullanmayan yok gsf ya illa marjinal olacaklar... merak etme canim birşey olmaz aksine sakin oluyorlar zarar vermezler yani uyuşukluk oluyo gözler kırmızı oluyo sanki hep uykusu varmış yeni uyanmış gibi

Onlar içinde sigaradan farkı yok ben bir kaç kere sormustum, yurtdışında herkes alkol yerine bunu kullanıyor normal birşey abartmayın hem müzik normal kafayla yapılmaz falan dediler bana. İlk başta çok yadirgiyodum ama şimdi alıştım umursamiyorum

Onlar içinde sigaradan farkı yok ben bir kaç kere sormustum, yurtdışında herkes alkol yerine bunu kullanıyor normal birşey abartmayın hem müzik normal kafayla yapılmaz falan dediler bana. İlk başta çok yadirgiyodum ama şimdi alıştım umursamiyorum
ben alışkın değilim böyle şeylere ya etrafımda ilk defa böyle içen birisini görüyorum kızın yurtta esrar konusunda dedikodusu çıkmasaydı aklımın ucundan geçmezdi ama koku falan şüphelenmemi sağladı.. kızlar bişiy sorucam odaya yayılan esrar kokusunu ben ve arkadaşım "m" soluyoruz.. bize zararı olur mu ? kafa bulur muyuz :KK53::KK53:

ben alışkın değilim böyle şeylere ya etrafımda ilk defa böyle içen birisini görüyorum kızın yurtta esrar konusunda dedikodusu çıkmasaydı aklımın ucundan geçmezdi ama koku falan şüphelenmemi sağladı.. kızlar bişiy sorucam odaya yayılan esrar kokusunu ben ve arkadaşım "m" soluyoruz.. bize zararı olur mu ? kafa bulur muyuz :KK53::KK53:
Sanmıyorum ama havalandir yine de. Bunlar hep marjinal çocuklar farklı çocuklar biz sıradanmışız :KK53:

Normal gelmemeli iste boyle seyler.
Normal görüle görüle bu hale geldi insanlik maalesef..

Normal gelmemeli iste boyle seyler.
Normal görüle görüle bu hale geldi insanlik maalesef..
Değil tabi ki ama çoğunluk öyle olunca yapacak birşey kalmıyo tabi benim ki biraz üç örnekti her fakülte de olmuyor böyle şeyler bizim okul çok müsait sanat olduğu için

Canım benim bu tarz şey kullanan insanların duyuları daha hassas oluyor ve ciddi anlamda her şeyi net bir şekilde duyuyorlar. Otobüs şoförünün konuştuğunu en arka koltuktan duyabilecek durumdalar :) Kullanması tabii ki normal değil fakat bir zararı da olmaz. Canı tatlı bir şeyler çekebilir sadece. Onun dışında birkaç saatlik beyin uyuşmasından başka bir şey yaşamaz, etrafına da zarar vermez. Ama kokusu çok tıkar bu yüzden mutlaka odanızı da havalandırın. Eğer gerçekten de şikayetiniz varsa, yurt yönetimine bildirin.

kesinlikle odanı değiştir..çok üzülüyorum gencecik kız ya ne işin var senin esrarla...

zarar vermez aksine sakin olur. sen bişi dersen de kafası güzelleştiyse mal mal bakar ve gülümser :KK45:

çok yemek yer :) gözleri kızarır. çok terler. asıl sorun içemezse. içemezse agresifleşir :KK73:

tabiki zararı dokunabilir.esrar içince insan kendinde olamıyor malesef bir yakınımdan biliyorum.
gözlerine dikkat et kırmızı ve damarları belirgin olur.. birde çok yemek yer çok sıvı tüketir..
esrar kokusu çok agır uzaklardan bile duyulur...

Sigara gibi tuvalete kapanıp hergün esrar içmez sanmıyorum. Bir de yurt ortamı sonuçta. Kokusu ağır diyorsun tütün gibi mi daha mı otsu ve ferah mı sigaraya göre?

Esrar içen kişi arkadaşların dediği gibi çok iştahlı olur , yer yer ama kilo almaz .. Ayrıca esrar içen kişinin öle kendini bir yere kapatıp saatlerce içmek gibi bi durum söz konusu değil .. Sigara gibi bitene kadar içilmez yani .. Ve size zarar vermez aksine çok sakin ve güleryüzlü olurlar ..

X