Yok geceleri kapatıyorlar o konuda anlaştık o yüzden birşey demiyorum kavgacı bir insan da değilim. Genelde ders dışında yurttayım evet yapacak birşey olmadığı için. Bende sizin gibiyim bir hastalığım mı var bilmiyorum ama terliyorum hemen duştan çıksam bile ve soğuğu hissetmiyorum sanırımBen de sıcaktan nefret ederim eşim utanmasa 24 derece evde montla oturacak. Yurtta aynı odayı paylaşsak kan çıkabilirdi. Maalesef üçe bir kaldığın için çoğunluğa uymalısın. Bir de tüm gün aynı anda hep odada mısınız? Hiç okula dışarıya çıkmıyor musunuz?
Oylemi de dersiniz?İstanbuldayız. Bence o kadar da buz gibi olmuyor ısındığı vakit kapatılabilir en azından ya da kalın giyinebilirler rahatsız olan kişiyi de düşünmeleri lazım. Ve ciddi anlamda terliyorum herhangi bir rahatsızlığım da yok onlar nasıl duruyor bilmiyorum
En mantıklı çözüm bu olur bunu deneyin. Oda arkadaşlarına sordun mu senin yatağına geçmeyi kabul eden var mı? Olmadı idareyle konuş ben bu yatakta yatamıyorum odamı değiştirin deKlimaların önüne saydam bir kapak takılıyor direkt karşıya vurması engelleniyor, onlardan alıp yapabilirsiniz ya da bir karton parçasıyla kendiniz yapın havayı tavana verecek şekilde bağlayın klimanın önüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?