• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Ocwmays'ın Cici Yatak Odası...

Sizce Nasıl?

• Harika!

OY: 33 50,8%
  • Eh İşte

OY: 19 29,2%
  • Tarzım Değil

OY: 13 20,0%

• Ankete Katılan
    65

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
malesef resimler biraz kötü ama yine de belli oluyor
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, darılırım valla :52:
Yatağın kenarları ve başlığı deri
japon usulü olanlardan...
gardrobumda da taşlar var malesef belli olmuyo
tuvalet masamın aynası resimde yok, o da oval şeklde geliyor kenarları taşlı

$rtgjfhk.webp

$enyeni.webp

$enen.webp

$IMG_0910.webp

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım, öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum.. mobilyada taşlı modeller benim pek tarzım değil, önemli olan sizin beğenmeniz elbette güle güle kullanın :71:

Hayırlı olsun tatlım,güle güle kullanın inşallah.Birde anket açmış,Allah seni ne yapmasın :)) Güzel ama sanırım benim tarzım değil :))

Merhaba arkadaşım, öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum.. mobilyada taşlı modeller benim pek tarzım değil, önemli olan sizin beğenmeniz elbette güle güle kullanın :71:

güzel dileğiniz için teşekkür ederim :71:

Hayırlı olsun tatlım,güle güle kullanın inşallah.Birde anket açmış,Allah seni ne yapmasın :)) Güzel ama sanırım benim tarzım değil :))

:52::52::52::52: açarım tabe
canım arkadaşım, çok ççok çok daha güzeli senin olsun inşaAllah en yakın zmanda :54:

ben artik beyaz mobilya begenmiyorum..
bence yatak odasi daha koyu renkte olmali..
ama mobilyalarin güzel, güzel ve mutlu günlerde kullan..

ay ben çok bayılarak aldım yaa
yatak örtüm, halım ve duvarlarım koyu olucak zaten
aksesuarlarımı da ona göre kombine ettim
bakalım nasıl duracak çok merak ediyorum

Tatlım beyaz yatak odası benim de favorim :34: güzel günlerde mutlu mutlu kullanın inşallah :38:

Canım çok güzel görünüyor beyazı ben de çok seviyorum ama şimdilik alamıyorum:))güle güle kullan çok sade ve şık.muckkkkkkkk tatlım.anketi de en güzel şıklan onaylıyorum:54:

canım cok guzel gule gule kullanın.Ben beyaz mobılya cok sevdıgım ıcın, modelınde guzel olmasından dolayı cok begendım.Yatak ortusu ve aksesuarlarla cok cok daha guzel gozukecegıne emınım :54:

Son düzenleme:
tatlişkom çoook beğendimm. beyaz iyidir toz göstermezz:1: çok şık canımmmm anketede katılıyım bariii:66::66:

ayy tatlım çok beğendim yaa tam benim tarzım. tuwalet masan çok güzel. güzel günlerde, aşkla kullan işallah :16:

Back
X