Arkadaşlar ben de çocukalrın düzenli olarak kendi evlerinde kendi odalarında kalmaları taraftarıyım. ancak, çocuk başkalarıdna da kalabilmeli. Yani tek başına bi akrabasında bir gece geçirebilmeli. Bu yırtıklıkla falan ilgili eğil. Çocuğun kendine güveniyle ilgili. Anne ve babasına çok bağımlı olmamalı. Tek başına başkalarında da kalabilmeli.
Benim oğlum 7 yaşında ve amcalarında, teyzesinde kalıyor. Bazen bi haftasonu bazen bir hafta. Geçen yıl ilk defa memlekette bıraktım. Kendi teyzeme ve amcamlara.
Teyzemin torunu var ve lise bire gidiyor. bu yaşa kadar annesi ve babası ondan ayrı kalmamışlar. Çocuk bu yıl teyzemin yanında kaldı. (mecburen, oradaki liseyi kazandı) çok sorun yaşadılar.
benim 4 yaşında bir oğlum var bu gün arkadaşımla tartışıyorduk bana sen çocuğu hiç bir yerde bırakmıyorsun alışsın bırak ananesine kalsın orda annemle aramız 300 mt anca var bende ona gerekli bir şey olmadıki kalacağı bir durum olsa bırakırım mecburen dedim böyle üstüne düşersen çocuk pısırık olur dedi ikilem arasında kaldım ama bana göre ananeside olsa gereksiz yere kalması çok saçma gece dışarda olsam hasta olsam hadi neyse ne gerek var orda burda kalmasına sonuçta onun evinde odası var yemek masasınsa yeri var onları boş görünce dayanamam ki ben bence ben doğru yapıyorum dimi arkadaşım kardeşine annesine kaynanasın abırakıyor onunki kız benimki erkek ama benimkinden daha yırtık ne yapayım sizce yada siz nasıl davranıyorsunuz çocuklarınıza
Arkadaşlar ben de çocukalrın düzenli olarak kendi evlerinde kendi odalarında kalmaları taraftarıyım. ancak, çocuk başkalarıdna da kalabilmeli. Yani tek başına bi akrabasında bir gece geçirebilmeli. Bu yırtıklıkla falan ilgili eğil. Çocuğun kendine güveniyle ilgili. Anne ve babasına çok bağımlı olmamalı. Tek başına başkalarında da kalabilmeli.
Benim oğlum 7 yaşında ve amcalarında, teyzesinde kalıyor. Bazen bi haftasonu bazen bir hafta. Geçen yıl ilk defa memlekette bıraktım. Kendi teyzeme ve amcamlara.
Teyzemin torunu var ve lise bire gidiyor. bu yaşa kadar annesi ve babası ondan ayrı kalmamışlar. Çocuk bu yıl teyzemin yanında kaldı. (mecburen, oradaki liseyi kazandı) çok sorun yaşadılar.
benimde kızım 2yaşında babaanneyle aynı apartmanda oturuyoruz.şuana kadar yatılı hiç kalmadı,kalmasınıda istemiyorum.bazen babaannesi sen benimle yat bugece negüzel olur diyor.ama kızım olmadan uyuyamam hem bence normal ortamda buna gerek yok.bazen babaannesinde çok gün içerisinde fazla kalıyor inanın tanıyamıyorum çocugumu.kafamçokkarıştıbabaanne şımartmıyor ama çocuklar çok zeki sözlerini kime geçireçeklerini çok iyi biliyorlar.inanın evde kızımla yanlız olduğumuzda melek gibi.birde bir tanıdığım var kızını komşuda bile bırakıyor sabahtan aksama kadar hemde keyfi,çocuk acayip şımarmış.kısacası çocuk hep annesinin yanında olmalı istisnalar hariç tabi.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?