• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ocu

hayatt devam edeerr...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
328
0
96
Diğer
konuyu açmak için en doğru yer burasını buldum ve başlıyorum..15 kilo fazlalığım,sivilcelerim,gözaltı morluklarım,gözaltında küçük yağ bezelerim,belirgin gözeneklerim vaar..kafamçokkarıştı kirpiklerim kısa ve kaşlarımda boşluklar..amaa hiç biri düzelmicek şeyler değil..yeni bir ayla bende yeni bir ben olmak istiyorum ve kendimi yoğun bakıma alıyorum :)) fazlalıkların benden gitmesi için diyete başlıyorum ve tabiki spora nivea body aerobik yapıcamm..sivilcelerim için forumda bir arkadaşn tavsiyesiyle nerisona c krem,dove salatalık özlü sabun..vee kirpiklerim için de badem yağı..kirpiklerim uzamaya başladı,sivilcelerimde azaldı..:) her gün yazıcam inş..sonuçta da güzelleşicemmaklinialirimsmileo zamaann:
01 eylül 2010 staaaRT!! zemuszemus

hyrlı olsun canımmm =) inş istedikerin olur özellikle kilo kaydirigubbakcemile3
çnkü zayfladıkça özgüvenin yerine gelicek hadi bakalım koly gelsin

başarılar. moralin ve motivasyonun güzelleştiğinde daha da güzelleşeceksin zaten, emin ol :)

ayh daha bi heveslendimm :)) çook tşkler kızlar.. :) bugün diyetteyim.biraz önce sporumuda yaptım.. ama ben kilomu boyumu birde ölçülerimi yazmayı unutmuşum.onları yazim hemen.163 boyundayım.60 kiloyum.hedefimde 50 kg. 15 fazlalık diye yanlış yazmışım sevindim buna :) ölçülerimde:
göğüs:91 cm
bel:73
göbk:78
gbkaltı:89
kalça:97
bacak(en üst):60
akşama yaptığım bakımıda yazıcam.. başarıcazz kaydirigubbakcemile5 :)))

Başarılar canım.Bu hırsınla eminim istediğini elde ediceksin.

tşkler canım. :)

bugün neler yaptım onlara bakalm.
sahurda 2 yumurtadan yapılmış peynirli,yeşil zeytinli omlet,2 dilim ekmek,1 bardak süt ve domates.
gün içinde nivea body aerobik 45 dk kadar sürüyor.
iftarda da:1 kase çorba,salata,1 dilim ekmek,4 köfte,3 dilim kavun.
arada 1 elma yiyebilirm.suyuda yeni içmeye başladım.10 bardak kadar içicem sahura kadar.. yediklerim çok mu sizce?
sıra geldii bakıma :)
bütün sorunları birden çözmeye çalışıp kendimi bıktırmıcam.şimdilik sivilceler ve kirpiklerimi uzatmak için bi şeyler yapıyorum.. sivilceler için bugün biraz önce yüzümü sabunla yıkadım..nerisona c krem sürdüm 1 defa normalde 2 defa sabah akşam oluyoduda sabah unutmuşmfisfisfisyeni bir sivilce çıkıcak inş engeller :( sonradaa yatarken kirpiklerime badem yağı sürücem..ilk günüm güzeldi :lepi:yarın görüşürüzz :))

yaa öcü bende yapmaliyim aynisindan
ufff ama basaramiyorumbenneyaptımki

canım başaramıyorum demiceksin ki başarıyorum diceksin..başkaları yapabiliyosa biz neden yapamayalım neyimiz eksik ? fazlalığımız bile var kaydirigubbakcemile3 ama istemiyoruz öyle fazlalıkları biz :) onun içinn gitmekten başka yolları olmamalı yerimseniben

başarılar dlerım arkadaşım, goz çevresı yağ bezelerıne çözüm bulursan paylaşır mısın?

öcüü ne kadar samiimi yazmaşsın inş herşey istediğin gibi olur seni takip edeceğim

Başarılar, güzel haberlerini bekliyoruz. Ah ben de doğumdan sonra senin gibi azim yapıp zayıflasam pek güzel olur...

başarılar dlerım arkadaşım, goz çevresı yağ bezelerıne çözüm bulursan paylaşır mısın?

canm onlar için bebe şampuanı önermişlerdi onu denicem..ama daha ona zaman var faydası olursada olmazsada paylaşıcm :)

Cnm ne güzel motive etmişsin kendini benim böyle kendimi bakıma çekmem lazım ama hiç cesaret edemiyorum

öcüü ne kadar samiimi yazmaşsın inş herşey istediğin gibi olur seni takip edeceğim

Başarılar, güzel haberlerini bekliyoruz. Ah ben de doğumdan sonra senin gibi azim yapıp zayıflasam pek güzel olur...

tşkler kızlar :)) burcu hamilesin galiba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde gerisi kolay :)

Back
X