ocuk yapsam m, yapmasam m diyenler?

DUYGUSUZduygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
1.247
4
116
- Yurtdışı
kizlar hadi bana bir fikir verin... cocuk cok istiyorum ama daha 11 aydir evliyim. ne dersiniz yapmalimiyim? bazilari diyorki daha yenisiniz biraz gezin tozun tadini cikarin diyorlar. acikcasi bende biraz öyle düsünüyorum simdi cocuk olursa esimle fazla gezemem felan diye düsünüyorum. ama 11 aydir kontrol hapida kullaniyorum kullananlarin biraktiktan sonra uzun birsüre cocugu olmuyor nebileyim tedaviyle oluyor ondanda korkuyorum ha ya olmazsa? sizce beklemelimiyim hi ne dersiniz?:1rolleyes:

Canım ben evlendim 2 sene çocuk düşünmedik, hamile kalıp doğurana kadar 1 sene kadar daha geçti...
Evliliğimin 3. yılını doldurduğumda kızım kucağımdaydı...

Bu ikinizin düşünüpte alması gereken bir karar bence...

Kızım şuan 3 yaşına girdi, 2 sene sonra bir tane de kardeşi olsa diyorum...
Bakalım nasip kismet...kaydirigubbakcemile3

Bence hemen cocuk yapin
Bende hemen bebegim olmasin diye düsünmüstüm maddi sorunlar yüzünden ama sonra cok pisman oldum. Simdi hep pisman oluyorum evlenir evlenmez cocuk yapmadigimiza

bende eğer borcumuz filan olmasaydı hemen çocuk yapardım,ama maddi olarak şuan birde çocuğa yetebileceğimizi zannetmiyoruz o yüzden 2 yıl bekleyelim dedik

bende çok istiyorum çocuk ama önce eşimin kendi kliniğini açıp işlerini rayına sokmasını beklemem lazım.en kötüsüde yaşım 30 biraz daha beklersem çocuğum olmayacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…