• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocuk kusmalari

Cimoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
21
0
86
Fransa
merhabalar arkadaslar ben burda cok yeniyim ve cokda begendim acikcasi cok sorunumuda cozdu fakat benim bi sorum varki benim oglum 7 aylik ve bu 7 ayliga gelene kadar yedigin cikarir ve halada oyledir doktorlar bunu normal oldugun ve kati kusmasida gayet iyi oldugun soyluyolar fakat ben bas edemiyorum artik gunde 4 elbise degistiyorum benim oglum 8 aylik dunyaya geldi ve kilosu 2 kilo 060 giram olarak geldi ve goysumu hic almadi bama veriyorum suanda 7 kilo olmus ne yaplamiyim bu kusmasi gecmesi icin lutfen bana bi yol gosterirseniz sevinirim simdiden tessekurler

canım arkadaşım..sen sıkıntı yapma..benim oğlum şu anda 4 yaşında ..oda bir yaşına kadar hep kustu..günde dört beş kez kusardı..yapabilecek her hangi bişey yok..çünkü oluş öyle ...benim doktorumda öyle demişti..kendiliğinden düzelicek merak etme sen...için rahat olsun ...

Çok yediği için kusuyor olabilir mi?
Kesik kesik kusuyorsa sık sık besleniyordur, aynen sütü dışarı çıkarıyorsa ya çok yemiştir
ya da gazı iyi çıkmamıştır.yerimseniben
Bu arada fazla üzülme bir çok bebek öyle halılarını değiştirenler bile tanıyorum

hiç endişelenmeyin arkadaşlar kızım şu an 15 yaşında 1 yaşına kadar kustu oğlum doğdu o da öyle yeğenim doğdu oda aynen benim çocuklarım gibi kusuyor,

:CüvCüv: merak etmeyin arkadaşlar benim çocuklarımın ikiside korkunç kusarlardı,kızım şimdi 15 oğlum 9 yaşında

bnm kızım şuan 18 aylık yaklaşık 13 aylık olana kadar yediği her öğünü ama her öğünü kusardı
çocuk gastrocusuna götrdüm sana kasıtlı yapıo dedi ama benden başkasıda yediremiodu
zaten iştahsız bi bebekti
halada öle zar zor yer 2 lokma
pütüre daha yeni geçtik sayılır kahvaltısını daha yeni yeni lokma lokma yapıo
yemesinen kusmasından çok çektim çook
her öğününü 2 tabak hazırlardım birini kusar dierini yerdi..
kusması kesik kesik deildi foooş die midede ne varsa önüme sererdi
şimdi geçti tabi reflü ilacı vermişti dr.lar bi işe yaramamıştı ilacıda kusuyodu

Benim oğlumda yaklaşık 8-9 aya kadar kusardı . ilk başlarda dr normal dedi çok fazla önemsemedi daha sonra mide gazından kaynaklanıyor diyerek Nurse Harveys i önerdi . Hakikatende çok iyi geldi 13-14 aya kadar kullandım ve rahat ettim çocuğumunda kilo alımı falan düzeldi.

Back