emekli değil,asgari ücretli değil,keyfi yerinde olur tabiiResme bakarsak gayet keyfi yerinde gözüküyor.
Bülent arınçta Abdullah Öcalanın itibarını zedeledikleri için hdp yi eleştiriyordu..Allahımne kadar korkunç bir yüz o nasıl bir ifade soğukkanlı seri katil, bu adama mı önderlik önderlik diyerek geziyorlar inanamıyorum
Bülent arınçta Abdullah Öcalanın itibarını zedeledikleri için hdp yi eleştiriyordu..
çok itibarlı bir şahsiyettir kendisi
devir o devir de ondan:)o kadar itibarlı ki yakalandığında benim annem de Türk zaten, devlete hizmete hazırım dedi, hayır yani ne bileyim teröristliğin bile bir raconu olmalı daha dakka bir gol bir yakalanmışın ne çabuk sattın inandığın şeyleri ( iyi ya da kötü onu tartışmıyorum bile ).
Bu adamın bir röportajı vardı youtube'de kadın- erkek eşitliği ile tee yakalanmadan önce bir röportaj vermiş. ' biz kadınla erkeği kamplarımızda eşitledik işte geleneksel kadının ezilmişliğini yokettik' gibisinden birşeyler söylüyordu, ama ilginçtir elinde tespihini feodal feodal sallayıp bunlardan bahsediyordu, bazen insanı beden dili ele verir, adam orada süslü laflar ediyordu ama beden dili herşeyi açıklıyordu, yani hani bunun peşinden gidenler gözlerindeki bantı çıkarmamış hipnotize olmuş robotlar bencedevir o devir de ondan:)
daha öncede yazmıştım..Bunların özgürlüğü imakansızT.Cyerle bir olsaydı bile özgür olamazlardı..pkk ve arkasında kimler varsa çıkar için kürt kardeşlari kandırıyorlar.kışkırtıyorlar..Bu adamın bir röportajı vardı youtube'de kadın- erkek eşitliği ile tee yakalanmadan önce bir röportaj vermiş. ' biz kadınla erkeği kamplarımızda eşitledik işte geleneksel kadının ezilmişliğini yokettik' gibisinden birşeyler söylüyordu, ama ilginçtir elinde tespihini feodal feodal sallayıp bunlardan bahsediyordu, bazen insanı beden dili ele verir, adam orada süslü laflar ediyordu ama beden dili herşeyi açıklıyordu, yani hani bunun peşinden gidenler gözlerindeki bantı çıkarmamış hipnotize olmuş robotlar bence
istediği belli doğuyu istiyor..şimdiye dek asamadılar nedense..arkadaşlar bunun çözüm çözüm dediği nedir biri bana söylesin
anahtarı verip çıkıp gidelim mi anlamıyorum gerçekten ne istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?