- 21 Haziran 2014
- 109
- 72
- 28
- 34
- Konu Sahibi mekselina0101
Nişan için son 9 gün bu hafta sonu nişan elbisem ayakkabım kararsızlıklarım öğretmen olunca nişanlım 15 tatili bekledik nişana alısverşte nişandan bir hafta önceye kaldı ah be forum sanada bu konuyu actımya ölsemde gam yemem bir derdim var bölümünden nişan bölümüne geçiş umarım aşkta yüzü gülmeyen herkese nasip olur ama bu nişan evresinde gelin olmak hayal kurmanın güzel oldugu düşünüyordum stresi hiç düşünmemişim nişana 2 ay kala elbise bakmaya basladım ve 1 tane bile begenmemiştim simdi nişana 10 gün var her gördüğüm elbiseyi begeniyorum büyük kararsızlıklar var nişan pastası dans müzği giriş müziği bir yandan iş bohça davetlilerm hediyeler derken ayhhh dedim ayhhh düğün yapmadan nikah yapıcam nişanda böyleyse diye baslayan cümlelerime herked düğün kolayla devam ediyor ama arada aşk olunca ilk adım asaması dünyanın en heycanlı asaması şuan bende varmı yok ne zaman olur bilmiyorum o heyecan ama etrafında hazırlık yapan anneler heyecanla kosusturan kız kardesler ben gelin kızım artık yeni gelinim cümleleri parıltılı elbiseler umarım hayal ettiğim gibi bir nisan olur davetli hediyelerimi kendim yaptım el emegim olsun diye tabi yarısınıda nisanlımın yapmasını istedim oda yaptı ikimizin emegiyle cok güzel süsler yaptık suan saatler gecmiyor koskaca 3 ay gecti ama 9 gün sürünüyor sanki bu nişanda bence büyük emeği olan bir ailem var oda burası zor zamanlarımda hep yanımdaydınız hep dertlerme ortak oldunuz istedimki mutlulugumuda paylasıyım