• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocaklı Fırın Alacağım. Altus Marka Kullanan Var mı?

Ceyda3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
90
38
88
Merhaba hanımlar. Nişanlıyım. Beyaz eşyalarımı toparlıyorum. Ocaklı fırın alacağım. İndirimimiz olduğu için Arçelikten alacağız. Fırınların özelliklerine bakıyorum. Pişirme Fonksiyon Sayısı 1 Fonksiyon yazıyor hep. En ucuz Altus un 6 pişirme fonksiyonlu fırınını buldum. (Altus da Arçeliğin markasıymış) .1 fonksiyonlulara göre 200 lira daha fazla vermeye değer mi? Fırınlardan pek anlamıyorum. Pişirme fonksiyon sayısı o kadar önemli mi gerçekten? Şimdiden teşekkürler.

Fırınlar benim konum ben sana yardımcı olabilirim =) öncelikle tek fonksiyonlu fırın almam ben olsam en azından üstü ayrı altı ayrı pişirme fonksiyonu da olsun. Ve en önemlisi turbo ayarı olsun ki, fırında çıtır patates yapabilesin =) =) köydeki evde altus ürünler var idi memnunlardı Die aklımda kalmıs. Yine o klasmanda fiyat /performans olarak yani evde Bi beko fırınımız var ben sana onu önereyim. Biz cok memnunuz, ankastre almayacaksan eğer midi boy 2 tepsi aynı anda pişirme özelliğine de sahip

Merhaba bende Altus ve Arçelik arasında kaldım ve arçelik aldım.
Çok memnunum. İncelemek istersen
...
Fonksiyon sayısı pişireceğin yemeğe göre önemli tabi. 200 300 TL için tek fonksiyonlu almamak lazım bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X