Z Zehrasss Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 3 1 1 26 23 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehrasss #1 İyi günler. Gri ankastre kullanıyorum üzerinde neden olduğunu bilmediğim lekeler oluştu ben evde birşeyler denedim ama çıkaramadım bilgisi ve önerisi olan var mı acaba. Teşekkürler.
İyi günler. Gri ankastre kullanıyorum üzerinde neden olduğunu bilmediğim lekeler oluştu ben evde birşeyler denedim ama çıkaramadım bilgisi ve önerisi olan var mı acaba. Teşekkürler.
dantelangles Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.325 3.002 133 23 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehrasss #2 Market poşetini elinizde buruşturun, üstüne ıslatmadan cif döküp ovalayın. Islak bezle durulayıp kurulayın. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Market poşetini elinizde buruşturun, üstüne ıslatmadan cif döküp ovalayın. Islak bezle durulayıp kurulayın.
Z Zehrasss Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 3 1 1 26 23 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehrasss #3 dantelangles .!.: Market poşetini elinizde buruşturun, üstüne ıslatmadan cif döküp ovalayın. Islak bezle durulayıp kurulayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
dantelangles .!.: Market poşetini elinizde buruşturun, üstüne ıslatmadan cif döküp ovalayın. Islak bezle durulayıp kurulayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim.
dantelangles Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.325 3.002 133 24 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehrasss #4 Zehrasss .!.: Çok teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Olumlu oy 0 Olumsuz oy