Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de bu kez batı merakla beklemiyorum niyeyse ya bana bi haller oldu :) bu belirtilerin yanında ben sivilcelendim bi de kabızlık başladı acaba bunlar da belirti mi sanmıyorum ama
Sivilce bilmiyorum ama kabızlığı duymuştum canım belirti olarak bende bu ay hiç hevessiz gibiyim geçen ay çok umutlanmıştım o yüzden bu ay pek umursamıyorum :)

Bi de bu kez batı merakla beklemiyorum niyeyse ya bana bi haller oldu :) bu belirtilerin yanında ben sivilcelendim bi de kabızlık başladı acaba bunlar da belirti mi sanmıyorum ama
Birde bende de sivilce var ama kabızlık yok hatta tam aksine geçen hafta aşırı ishal durumu vardı afedersiniz şu gibiydi :KK70:

Sivilce bilmiyorum ama kabızlığı duymuştum canım belirti olarak bende bu ay hiç hevessiz gibiyim geçen ay çok umutlanmıştım o yüzden bu ay pek umursamıyorum :)
Hadi hayırlısı inşallah okula gidip geliyorum kendimi oyalıyorum zaten bende umursamıyorum canım geçiyor günler :)

Kalin oldugunda da hamilelik icin sikinti ama asirisi benim 2 gun oldugu icin adete adet önceside kalinlasir canim normal olarak birde yumurtlama zamani kalinlasir ama bazi insanlarda herzaman asiri kalinlik oluyor onunda tedavi edilmesi gerekiyor diye biliyorum doktor daha iyi bilgi verebilir. Bu kadar bilgim.
Teşekkür ederim şuan normal inceliğe döndü benim çok şükür doğum kontrol hapıyla düzeldi.

Döllenme olursa vücut progesteron hormonu salgılamaya başlıyor. Bu da rahim duvarını kalınlaştırma görevini yerine getiriyor. Eğer bi kadın adete yakın gidip ultrasonda baktırırsa rahim duvarında kalınlaşma varsa gebelik olabilir derler(tabi ki heveslendirmemek için dile getirmiyorlar) Ama adet olacağını da anlıyor doktorlar. Rahmin tamamında kanama alanı ve pul pul dökülme başlıyor. Ama normalde kalın olması da iyi değil. Sende normalden kalın olabilir.
Teşekkür ederim doğum konrrol hapıyla düzeldi kalındı ama şimdi normal incelikte

Döllenme olursa vücut progesteron hormonu salgılamaya başlıyor. Bu da rahim duvarını kalınlaştırma görevini yerine getiriyor. Eğer bi kadın adete yakın gidip ultrasonda baktırırsa rahim duvarında kalınlaşma varsa gebelik olabilir derler(tabi ki heveslendirmemek için dile getirmiyorlar) Ama adet olacağını da anlıyor doktorlar. Rahmin tamamında kanama alanı ve pul pul dökülme başlıyor. Ama normalde kalın olması da iyi değil. Sende normalden kalın olabilir.
Canım dicen ki bıktım senden :dua: benim adetten sonraki 13. Gün kontrolüm vardı ve rahim duvarı kalınlaşmaya başladı demişti.O ozaman iyi birşey değil mi:KK76:

Benim gene adet agrisi gibi yoklamaya basladilarama biyandada cok acikiyorum yiyorum.ama sanki karnim bombos bide kabizlik bendede olmaya basladi ve cok sinirliyi. Ya ilk hamileligimdede sebepsiz herkese gicik oluyodum suanda istemsiz cok sinirleniyorum ya adetten ya bebekten bakim bakim hangisi

Benim gene adet agrisi gibi yoklamaya basladilarama biyandada cok acikiyorum yiyorum.ama sanki karnim bombos bide kabizlik bendede olmaya basladi ve cok sinirliyi. Ya ilk hamileligimdede sebepsiz herkese gicik oluyodum suanda istemsiz cok sinirleniyorum ya adetten ya bebekten bakim bakim hangisi
Ben de böyleyim ya herkese sinir oluyorum ve ekstra vücudum ağrıyor sanki

Doğum kontrol hapları aşırı kalınlaştırıyor zaten. O yüzden bebek tutunamıyor. Normal yani.
Yok ben hap kullanmadan önce kontrole gittiğimde normalden 2 mm kalım dedi. hapla inceldi aslında. en sonra kontrolde 20 gün önce yani gayet ince ve normal dedi

Ben de böyleyim ya herkese sinir oluyorum ve ekstra vücudum ağrıyor sanki
Valla canim ilk hamileligimde hicbi belirti yasamadim hatta doktor belirti varmi desi yok sadece herkese gicik oluyorum demistimesimin sperm testinin sonucunu gostermeye gittigimdede hamile oldugumu ogrenmistim simdi 2.cocukicin deniyoruZz fakat kac aydir olmadi artik kendi kendime belirtimi uyduruyorum anlamadim

X