Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlayabilir canm ama takip biraz daha siddetlenirse gebelik olabilir
Hem acı çekmemek istiyorum hemde ağırlar kesilmesin istiyorum gebelik için bu ay içimde çok başka hisler var canım hamile gibi hissediyorum ve bunu bilmeyen kayınvalidem eşim bile ağır kaldırma diye üstüme titriyorlar bu aralar :)

Hamile gibi hissetmek anlamlı bir hamilelik belirtisiymiş
Yani böyle hissetmen iyi bişey

Ayyy inşallah hamiş olursun canm bı bekle canm bat son 3 gün kala ağrılar cogalirsa gebelik yüksek olasılık yinede kesin gözüyle bakma uzulmeni istemem canm

Bende en belirgin belirti bacak ağrısı kasıklarda batma ve her gün olan kremsi akıntıydı. Sende de benzer durum var. Akıntı var mı peki ?

Merak ettimde duvar kalın olması ne için benimde kalındı incelmesi gerek demişti
Döllenme olursa vücut progesteron hormonu salgılamaya başlıyor. Bu da rahim duvarını kalınlaştırma görevini yerine getiriyor. Eğer bi kadın adete yakın gidip ultrasonda baktırırsa rahim duvarında kalınlaşma varsa gebelik olabilir derler(tabi ki heveslendirmemek için dile getirmiyorlar) Ama adet olacağını da anlıyor doktorlar. Rahmin tamamında kanama alanı ve pul pul dökülme başlıyor. Ama normalde kalın olması da iyi değil. Sende normalden kalın olabilir.

Merak ettimde duvar kalın olması ne için benimde kalındı incelmesi gerek demişti
Kalin oldugunda da hamilelik icin sikinti ama asirisi benim 2 gun oldugu icin adete adet önceside kalinlasir canim normal olarak birde yumurtlama zamani kalinlasir ama bazi insanlarda herzaman asiri kalinlik oluyor onunda tedavi edilmesi gerekiyor diye biliyorum doktor daha iyi bilgi verebilir. Bu kadar bilgim.

Canimm nasilsin kac gundur giremiodum var mi yeni hamisler nasil gidiyor senin hamilelik hersey yolunda mi birde ozlemi etiketleyemedim nasil oldu varmi haber

Ya kizlar ben asilama olmstm 15.gunu kahwerengi leke gelmisti 16.gunude kirmiziya döner gibi oldu bende doktorumu aradim hemen progesteron kullan dedi yapiyorm ama hala az az kanama oluyor boyle birsey yasayip hamile olan var mi? Ümidi kesmeli miyim yoksa

Bende yumurtlama dönemim de oldu ama şu an ağrı hala var canım dediğim gibi bugünde sağ bacağım agridi sanki kramp gibi bir ağrıydı
Bi de bu kez batı merakla beklemiyorum niyeyse ya bana bi haller oldu :) bu belirtilerin yanında ben sivilcelendim bi de kabızlık başladı acaba bunlar da belirti mi sanmıyorum ama

Bi de bu kez batı merakla beklemiyorum niyeyse ya bana bi haller oldu :) bu belirtilerin yanında ben sivilcelendim bi de kabızlık başladı acaba bunlar da belirti mi sanmıyorum ama
Sivilce de oldu bende kabızlıkta ama kabızlık kısa sürdü. Ki ben ömrümde kabız olmamışımdır belki çok küçükken.

Canimm nasilsin kac gundur giremiodum var mi yeni hamisler nasil gidiyor senin hamilelik hersey yolunda mi birde ozlemi etiketleyemedim nasil oldu varmi haber
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda.
Özlemin kimyasalmış çok şükür. Dış gebelikten şüpheleniyordu doktor ama çıkmadı hcg düşüşe geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…