Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
One koyuluk oyle canim insallah vardir birseyler ben yaptim bende cok az silik cikti ovulasyon seninki baya koyu yarin birdaha yap bakalim.
Kumralişko inş vardır bebişim inşş senin de benim de tüm isteyenlerin de.Bugün yaptım 2 kere 2 side dün yaptığıma göre inanılmaz koyuydu dediğin gibi yarın da yapıcam ovulasyon.

Kumralişko inş vardır bebişim inşş senin de benim de tüm isteyenlerin de.Bugün yaptım 2 kere 2 side dün yaptığıma göre inanılmaz koyuydu dediğin gibi yarın da yapıcam ovulasyon.
Hadi ya insallah canim ben yarin doktora gidiyorum belki alttan bakinca rahim duvarin kalin filan der kan ister ama kasiklarim agriyor baya.

Sırf ona güvenme ama normal gebelik testi varsa onu da yap varsa çıkar zaten hemen. Bu ay hamişler ay'ı isteyen herkes hamiş kalıyor Allahım ne güzel bir duygu:KK36: İnşallah sende de çıkar canım pozitif ol.
Ne güzel dedin öyle bu ay hamisler ayı diye :KK15: inşallah o kervana bende katılabilirim :dua:

11 şubat sabah 11 de çıktı çift çizgi
Sen de mi adet olmadın?

Ben çatlama falan anlayamadım çünkü o akşam tekrar test yaptığımda çok silikti bana hemen silikleşmesi garip geldi. Herhalde çatladı dedim
Canım çoğu kadında LH sadec birkaç saat pik yapıyormuş, akşama silikleşmesi normal. Bazı arkadaşlar günlerce koyu test görebiliyorlar, o da mümkün. Kişiden kişiye çok değişiyor yani. LH sadece tetikleyici görevi görüyor, "silikleşti, demek ki çatlama gerçekleşti" diye bir çıkarım yapmak her zaman doğru değil. Ertesi gün de çatlamış olabilir. Kimse pozitif yakaladığı günün ertesi gününü değerlendirmeden geçmesin diye yazıyorum :KK54:
Çatlamadan sonra da yumurtanın 12-24 saat ömrü var :KK66: Silikleşme görünce yumurtam öldü mü diye endişe etmeyin.
İnşallah zaten hamilesindir ve bu bilgilerin hiçbirine ihtiyacın kalmaz :KK39:

KIZlar bata 9 gün var benim çok fena kasık ağrım var bacağıma vuruyor ne iş yaptırıyor ne keyifle oturmama izin veriyor sürekli kendini belli eden kaşık ağrım var ve belim sızlamaya başladı sizce belirtiler bu kadar erken başlar mı psikolojik olmadığına Emin’im çünkü beni gün içinde çok rahatsız ediyorlar

KIZlar bata 9 gün var benim çok fena kaşık ağrım var bacağıma vuruyor ne iş yaptırıyor ne keyifle oturmama izin veriyor sürekli kendini belli eden kaşık ağrım var ve belim sızlamaya başladı sizce belirtiler bu kadar erken başlar mı psikolojik olmadığına Emin’im çünkü beni gün içinde çok rahatsız ediyorlar
Canım sanki beni anlatmışsın valla bende 1 haftadır kasik ağrısı var bugünde bacağım çok agridi belim de tek taraflı ağrıyor benimde 9 günüm var

KIZlar bata 9 gün var benim çok fena kasık ağrım var bacağıma vuruyor ne iş yaptırıyor ne keyifle oturmama izin veriyor sürekli kendini belli eden kaşık ağrım var ve belim sızlamaya başladı sizce belirtiler bu kadar erken başlar mı psikolojik olmadığına Emin’im çünkü beni gün içinde çok rahatsız ediyorlar
Başlayabilir canm ama takip biraz daha siddetlenirse gebelik olabilir

Canım çoğu kadında LH sadec birkaç saat pik yapıyormuş, akşama silikleşmesi normal. Bazı arkadaşlar günlerce koyu test görebiliyorlar, o da mümkün. Kişiden kişiye çok değişiyor yani. LH sadece tetikleyici görevi görüyor, "silikleşti, demek ki çatlama gerçekleşti" diye bir çıkarım yapmak her zaman doğru değil. Ertesi gün de çatlamış olabilir. Kimse pozitif yakaladığı günün ertesi gününü değerlendirmeden geçmesin diye yazıyorum :KK54:
Çatlamadan sonra da yumurtanın 12-24 saat ömrü var :KK66: Silikleşme görünce yumurtam öldü mü diye endişe etmeyin.
İnşallah zaten hamilesindir ve bu bilgilerin hiçbirine ihtiyacın kalmaz :KK39:

Çok yararlı bilgiler verdin
Lh hakkında aydınlandım resmen.
1 ay öncesine kadar vücudumuzda böyle bir hormon olduğunu bile bilmiyordum.
Ben de hemen yumurtam öldü diye düşünmüştüm gerçekten :KK70:
Ertesi günü değerlendiremediğime üzüldüm şu an.
Bakalım yarın her şey belli olur
sevgiler ve hepimize iyi şanslar :KK200:

Canım sanki beni anlatmışsın valla bende 1 haftadır kasik ağrısı var bugünde bacağım çok agridi belim de tek taraflı ağrıyor benimde 9 günüm var
İnşallah güzel haberi alırız canım bu ağrılar boşuna değil hissediyorum bu ay sanki olacak :)

X