Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmmmm teşekkür ederim
ay benden pes
çok yoruldu kafam :KK70:
yarın kan testi yaptırırsam sonucunu yazarım
Canım sen ovulasyon testinde 11 Şubatta mi çift çizgiyi gördün. Yoksa catlamami 11 Şubat. Benimde aynıda bekliyorum bende gelen giden yok :KK43:

Evet canım bakalım inşallah kaç aydır deniyosunuz[/QUOTE
Cnm 3 yıldır istiyor uz biz ama bnm insülinim yüksekti tedavi gördüm 4 aydır normal değerlerde 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi gün aşırı beraberlikle ümitliyim :) senin durumun nedir

Merhaba herkese. Yeni katıldım aranıza :KK16: 2 aylık evliyim bende eşim de çok fazla çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bu ay bir kaç belirti yaşadım bat imda 6 mart yumurtlama donemimi de degerlendirdim. Gecikmeden testte yapmak istemedim . Sizinle beraber bu sureci takip etmek istedim. Uzun süredir takip ediyordum zaten siteyi üye olmaya karar verdim. Allah'ım isteyen herkese o mucizevi duyguyu tattırır inşallah. :KK36:
Merhabalar inşallah sizinde isteğiniz bir an önce gerçekleşir. Hoşgeldiniz :KK200:

Evet canım bakalım inşallah kaç aydır deniyosunuz
Cnm 3 yıldır istiyor uz biz ama bnm insülinim yüksekti tedavi gördüm 4 aydır normal değerlerde 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi gün aşırı beraberlikle ümitliyim :) senin durumun nedir

Canım sen ovulasyon testinde 11 Şubatta mi çift çizgiyi gördün. Yoksa catlamami 11 Şubat. Benimde aynıda bekliyorum bende gelen giden yok :KK43:

11 şubat sabah 11 de çıktı çift çizgi
Sen de mi adet olmadın?

Ben çatlama falan anlayamadım çünkü o akşam tekrar test yaptığımda çok silikti bana hemen silikleşmesi garip geldi. Herhalde çatladı dedim

ovulasyon testim CitirTurtam CitirTurtam @Efulimm41
çizgi ovulasyon öncesi ve sonrasındaki günler gibi çıktı, bundan bi sonuca varamadım. daha koyu çıkmalıydı değil mi?
Eki Görüntüle 2115872

Evet canım daha koyu çıkardı. Ama sırf buna dayanarak gebe değilsin demek doğru olmaz, belki de değerin çok düşük olduğu için çıkmamıştır. HCG testinde gördüm sanki ben ikinci çizgiyi. Bence yarın kanda da çıkacak. Daha çoook yeni olduğu için 10-15 arası bir değer çıkabilir. Ben olsam heyecan artsın diye nöbetçi eczaneden bi test alıp sabah ilk idrarımla tekrarlardım:KK53: yine hayalet çizgi çıkarsa kesin gebelik var der öyle kan vermeye giderdim. Aksiyonu pek severim :KK70:

Evet canım daha koyu çıkardı. Ama sırf buna dayanarak gebe değilsin demek doğru olmaz, belki de değerin çok düşük olduğu için çıkmamıştır. HCG testinde gördüm sanki ben ikinci çizgiyi. Bence yarın kanda da çıkacak. Daha çoook yeni olduğu için 10-15 arası bir değer çıkabilir. Ben olsam heyecan artsın diye nöbetçi eczaneden bi test alıp sabah ilk idrarımla tekrarlardım:KK53: yine hayalet çizgi çıkarsa kesin gebelik var der öyle kan vermeye giderdim. Aksiyonu pek severim :KK70:
Benimkine de baksanız ya:oops:

CitirTurtam CitirTurtam ne güzel konuşuyorsun ya :KK200:
yarın sabah evden çok erken çıkacağım. o yüzden test ile uğraşamam, hala adet olmadıysam 9 da kan vermiş olurum :KK66:
sonuç da 2 gibi çıkar tahminimce. iyi düşünelim iyi olsun:KK51:

Bu da benim ovulasyon testim.Batıma 5 gün var daha:dua:

Normalinden daha koyu evet, ama kesin gebelik var diyemeyiz bunda. Elinde daha varsa 2 gün sabretip tekrarla veya direk hcg testi yap. Şimdi buna var veya yok diyemeyiz. Benim tahminim var gibi:halay:

Normalinden daha koyu evet, ama kesin gebelik var diyemeyiz bunda. Elinde daha varsa 2 gün sabretip tekrarla veya direk hcg testi yap. Şimdi buna var veya yok diyemeyiz. Benim tahminim var gibi:halay:
Ballar mı damlıyor senin ağzından acaba:KK200: yarın yaparım tekrar bugün iki kere yaptım ikisi de koyu çıktı :KK54:

11 şubat sabah 11 de çıktı çift çizgi
Sen de mi adet olmadın?

Ben çatlama falan anlayamadım çünkü o akşam tekrar test yaptığımda çok silikti bana hemen silikleşmesi garip geldi. Herhalde çatladı dedim
Çatlamıştır o zaman akşama. Aynen benimde 11 şubat çift çizgi canım. Şimdi ayıptır söylemesi kahverengi akinti geldi peçeteyle devamı yok. Olmaya başladım sanki. Belimde ağrıyo çünkü inşallah sen olmazsın:)

Ballar mı damlıyor senin ağzından acaba:KK200: yarın yaparım tekrar bugün iki kere yaptım ikisi de koyu çıktı :KK54:

Sırf ona güvenme ama normal gebelik testi varsa onu da yap varsa çıkar zaten hemen. Bu ay hamişler ay'ı isteyen herkes hamiş kalıyor Allahım ne güzel bir duygu:KK36: İnşallah sende de çıkar canım pozitif ol.

CitirTurtam CitirTurtam ne güzel konuşuyorsun ya :KK200:
yarın sabah evden çok erken çıkacağım. o yüzden test ile uğraşamam, hala adet olmadıysam 9 da kan vermiş olurum :KK66:
sonuç da 2 gibi çıkar tahminimce. iyi düşünelim iyi olsun:KK51:

Tamam tatlım öyle yap o zaman garanti olsun. Buraya iyi haberlerle geleceksin inanıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Normalinden fazla veya değişik akıntın var mı peki onu sormayı unutmuşum?

Sırf ona güvenme ama normal gebelik testi varsa onu da yap varsa çıkar zaten hemen. Bu ay hamişler ay'ı isteyen herkes hamiş kalıyor Allahım ne güzel bir duygu:KK36: İnşallah sende de çıkar canım pozitif ol.
Amin canım benim çok uğraştık çok emek verdik allah inşallah bizimde kucaklarımızı boş bırakmaz çok istiyorum inanılmaz çok

X