Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Hamilelikte daha koyu çıkar.ovulasyon testim @CitirTurtam E Efulimm41
çizgi ovulasyon öncesi ve sonrasındaki günler gibi çıktı, bundan bi sonuca varamadım. daha koyu çıkmalıydı değil mi?
Eki Görüntüle 2115872
Gerçekten gördüm canım var bi çizgi yaptır bencedeYa gerçekten mi?
Ben adet olmazsam yarın sabah bi de kan testi yaptırırım
O zamana kadar kendimi ikna edemiyorum Pozitif ya da negatif diye
5 gün kala anlaşılmaz canım. Ama bu zamanlarda daha silik olması lazım. Ben 3-4 gün kala yapmıştım baya baya silik çıkmıştı. Bat günü ve sonrasında koyu çıktı bende.Bu da benim ovulasyon testim.Batıma 5 gün var daha
Canim ovulasyondadami belli oluo boleEvet canım. Hamilelikte daha koyu çıkar.
Burdada görüyorum canım o çizgiyi hadi inşallah
Önceden belli olmuyor ama adet zamanı koyulaşıyor LH. yani gebelik testi daha avantajlı. Ama normalde olduğundan daha koyu olabiliyor o şekilde hamile olduğunu anlayabiliyorlar.Canim ovulasyondadami belli oluo bole
anladim canimmÖnceden belli olmuyor ama adet zamanı koyulaşıyor LH. yani gebelik testi daha avantajlı. Ama normalde olduğundan daha koyu olabiliyor o şekilde hamile olduğunu anlayabiliyorlar.
5 gün kala anlaşılmaz canım. Ama bu zamanlarda daha silik olması lazım. Ben 3-4 gün kala yapmıştım baya baya silik çıkmıştı. Bat günü ve sonrasında koyu çıktı bende.
Tamam güzel haberlerini bekliyoruzhmmmm teşekkür ederim
ay benden pes
çok yoruldu kafam
yarın kan testi yaptırırsam sonucunu yazarım
İnşallah pozitif sonuç alırsınızhmmmm teşekkür ederim
ay benden pes
çok yoruldu kafam
yarın kan testi yaptırırsam sonucunu yazarım
Var mıdır ihtimal yani bugün yaptığımda dünden daha koyu çıktı kafam karıştı5 gün kala anlaşılmaz canım. Ama bu zamanlarda daha silik olması lazım. Ben 3-4 gün kala yapmıştım baya baya silik çıkmıştı. Bat günü ve sonrasında koyu çıktı bende.
Yarın da yap. Git gide koyulaşırsa ihtimal var demektir.Var mıdır ihtimal yani bugün yaptığımda dünden daha koyu çıktı kafam karıştı
Canim naz nie girmio bi haberin varmine durumdaydiTamam güzel haberlerini bekliyoruz
Hiç haberim yok canım. Burdan uzak kalmak istemiş olabilir.Canim naz nie girmio bi haberin varmine durumdaydi
Olabilir canimHiç haberim yok canım. Burdan uzak kalmak istemiş olabilir.
Canım Bnmde 19 mart destek olalım birbirimize
Tamam canım saollYarın da yap. Git gide koyulaşırsa ihtimal var demektir.