Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da benim ovulasyon testim.Batıma 5 gün var daha:dua:
5 gün kala anlaşılmaz canım. Ama bu zamanlarda daha silik olması lazım. Ben 3-4 gün kala yapmıştım baya baya silik çıkmıştı. Bat günü ve sonrasında koyu çıktı bende.

5 gün kala anlaşılmaz canım. Ama bu zamanlarda daha silik olması lazım. Ben 3-4 gün kala yapmıştım baya baya silik çıkmıştı. Bat günü ve sonrasında koyu çıktı bende.

hmmmm teşekkür ederim
ay benden pes
çok yoruldu kafam :KK70:
yarın kan testi yaptırırsam sonucunu yazarım

• Beğen
Reactions: 114
Var mıdır ihtimal yani bugün yaptığımda dünden daha koyu çıktı kafam karıştı :KK42:

Merhaba herkese. Yeni katıldım aranıza :KK16: 2 aylık evliyim bende eşim de çok fazla çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bu ay bir kaç belirti yaşadım bat imda 6 mart yumurtlama donemimi de degerlendirdim. Gecikmeden testte yapmak istemedim . Sizinle beraber bu sureci takip etmek istedim. Uzun süredir takip ediyordum zaten siteyi üye olmaya karar verdim. Allah'ım isteyen herkese o mucizevi duyguyu tattırır inşallah. :KK36:

Kızlar size bir şey diyim mı ilk gebeligimde battan 2 gün önce fazla para verip erken gebelik testi almıştım sonuç negatif çıktı.siddetli kasik ağrısı olunca bat günü 5 liralık testten aldım sonuç pozitif.sakin erken yapıp üzülmeyin bat i bekleyin

X