- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
Fotoğrafı kırpıp yüklemen gerekiyor boyutu büyük geliyo çünkü canmHl
Siteden de girdim olmuyo hata veriyo..
pazartesi kanda negatif çıktı 33. gündeEn son ne zaman test yaptın canm
Ben göremedim canım malesefSanırım kendim goruyorum Eki Görüntüle 2117428 sadece
Bekle canım belki geç dollenmedirpazartesi kanda negatif çıktı 33. günde
en son adet söktürücü içicem galiba
Belki arkadaşlar görürler canimEvet evet biliyorumSanırım gözlerimin bana oyunu
Canm bence bekle hiç bir şey yapmapazartesi kanda negatif çıktı 33. günde
en son adet söktürücü içicem galiba
Sanırım kendim goruyorum Eki Görüntüle 2117428 sadece
Bekle canım belki geç dollenmedir
Bence de bekle canm geç döllenme olabilir
Canm bence bekle hiç bir şey yapma
Unutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
İlk gire benden geldi 1 martçılarAmin amin amin güçlü olun yavrularım
Bence çok bariz bir çizgi var
Amin insallah kucaklar dolsunnnnnnn ama ben sabredemedim bata 6 gun kaldi bugun kan verdim yarin sonucu alicam bakalim bebekmi bekliyorum yoksa adetmi bekliyorum anlasilir insallh bebekdirCanım belirtiler aslında hamilelik belirtileri.Ama ben 1 senedir her adet olacağımda bu belirtileri yaşıyorum.Sonu hüsran maalesef.Bu beynimizin bir oyunu da olabiliyor.Bende bu ay hiç belirti yok desem yeridir.İnşallah Allah sizin belirtilerinizi hayra yorar.İnşallah hepimizin dilekleri kabul olur.
Hayırlı olsun canm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinUnutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Ben net görüyorum çizgiyiUnutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..
Ammannn ne güzel 2 cizgiiiiii valla varUnutsuzdum ama silik bir çizgi çıktı kızlar. Yarın kan vercem. Bu gün birdaha test alıp tekrarlıcam emin olmak için . İnşallah hamileyimdir ..