Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım kendim goruyorum 20180301_090854.png sadece

kızlar size hayıt otu,çörek otu,civanperçemi,aslan pençesi bal karışımını öneriyorum. Hiç çatlamayan yumurtam çatladı bu macunla Allahın izniyle. Ayrıca inofolic toz kullandım. Hamile kalmayı hızlandırıyormuş. Ama saatlerine dikkat ederek kullanacaksınız.

Sanırım kendim goruyorum Eki Görüntüle 2117428 sadece

Sanırım ben de göremiyorum :KK43:

Bekle canım belki geç dollenmedir

Bence de bekle canm geç döllenme olabilir

Canm bence bekle hiç bir şey yapma

Valla arkadaşlar inşallah diyeyim ümitli olmasam da
Bekliyeyim bari dediğiniz gibi
Zaten elden başka şey gelmiyor

Canım belirtiler aslında hamilelik belirtileri.Ama ben 1 senedir her adet olacağımda bu belirtileri yaşıyorum.Sonu hüsran maalesef.Bu beynimizin bir oyunu da olabiliyor.Bende bu ay hiç belirti yok desem yeridir.İnşallah Allah sizin belirtilerinizi hayra yorar.İnşallah hepimizin dilekleri kabul olur.
Amin insallah kucaklar dolsunnnnnnn ama ben sabredemedim bata 6 gun kaldi bugun kan verdim yarin sonucu alicam bakalim bebekmi bekliyorum yoksa adetmi bekliyorum anlasilir insallh bebekdir

Arkadaslar yumurtlamam 19 20 subat civari oldu. Tahminlerime gore 5 6 mart bat tarihim. Ovulasyon testi yapiyorum. Bu sabah silikti fotografini attm. Dun bundan daha silikti. Ne diyorsunuz? Umutlanim mi yoksa bu gebelikle alakali degl midir? Belirtim yok sadece goguslerimde sislik ve hassasiyet var ama adet oncesi de olur bu. Gecen ay da ovu testi yaptim. Bata yaklasinda T cizgisi kayboldu. Rica etsem yorumlar misiniz? E Efulimm41 canim sen de bi bakar misin?

Eklentiler

• 20180301_111908.jpg
    20180301_111908.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 54
X