Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama dönemimde hiç olmadığım kadar ağrılı geçti ama o 5 gün beni mahvetti şuande belirti denirmi yada hamileliğemi yoksa regl olmayamı yorsam bilemedim karnım çok şiş gaz tabikiiii ve 2 gündür su gibi akıntı sonrada sol kasığımda bi sızı var haaa birde bel ağrısı tabi o sayılırmı bilmiyorum sende ne var belirtiler valla bakıyorum kirpik kıvrışmasından tutunda baş ağrısına bir çok şey okudum ama dediğim gibi bendeki durum şimdilik bu bayada uzun yazmışım kusura bakma :)Ben de klomen kullanıyorum 2. Ayım ne belirtiler var sende
Siz ne kadarlık evlisiniz çocuk ilk mi olacak hiç tedavi gördünüz mü. Sorularımı normal karşılayın lütfen daha yolun başındayım yeni öğrendim sayılır
15aylık evliyim hiç gebe kalmadım femara yi 2.kullanısımSiz ne kadarlık evlisiniz çocuk ilk mi olacak hiç tedavi gördünüz mü. Sorularımı normal karşılayın lütfen daha yolun başındayım yeni öğrendim sayılır
Banada umut olsun istiyorum
Tedavi ye yeni başladık sayılır yani15aylık evliyim hiç gebe kalmadım femara yi 2.kullanısım
Bende 10 aylık henüz bir tedavi vermedi doktor doğal olarak olmasını bekleyin 6 ay dedi15aylık evliyim hiç gebe kalmadım femara yi 2.kullanısım
İnşallah güzel sonuçlar alırısınızTedavi ye yeni başladık sayılır yani
Evet o yüzden yapacak birşey yok şuanBi seneyi doldurmadan tedaviye başlamıyorlar
Sağol canımmmmDoktor bana da kirip ic yada neufolid al demisti canim
Gunaydın foto atsana bakalim belki bizde görürüzGünaydın hanımlar benim bugün adet günüm test yaptım ama sadece benim gördüğüm bi çizgi var sanırım sadece benim görmemle olmuyo o yuzden negatif
At bakalım canm bı belki biz gorebilirizGünaydın hanımlar benim bugün adet günüm test yaptım ama sadece benim gördüğüm bi çizgi var sanırım sadece benim görmemle olmuyo o yuzden negatif
En son ne zaman test yaptın canmgünaydın 36. gün ve hala adet olmadım
BENde 2-3 günü geçirirsem yapıcam hayırlısıyla inşallah :)Yok canm 3 Mart’ta battan 1 gün sonra adet olmazsam yapmayı düşünüyorum
Canım uygulamadan giriyorsan ordan yükleyemiyor sanırım internet sitesinden giriş yap mesaj bölümünde dosya yükle var cevaplanın yanında ordan atabilirsin :) hadi bakalım belki bizde görürüz çizgiyi :)Nasıl yukleniyo acabaa
Canım belirtiler aslında hamilelik belirtileri.Ama ben 1 senedir her adet olacağımda bu belirtileri yaşıyorum.Sonu hüsran maalesef.Bu beynimizin bir oyunu da olabiliyor.Bende bu ay hiç belirti yok desem yeridir.İnşallah Allah sizin belirtilerinizi hayra yorar.İnşallah hepimizin dilekleri kabul olur.yumurtlama dönemimde hiç olmadığım kadar ağrılı geçti ama o 5 gün beni mahvetti şuande belirti denirmi yada hamileliğemi yoksa regl olmayamı yorsam bilemedim karnım çok şiş gaz tabikiiii ve 2 gündür su gibi akıntı sonrada sol kasığımda bi sızı var haaa birde bel ağrısı tabi o sayılırmı bilmiyorum sende ne var belirtiler valla bakıyorum kirpik kıvrışmasından tutunda baş ağrısına bir çok şey okudum ama dediğim gibi bendeki durum şimdilik bu bayada uzun yazmışım kusura bakma :)
Canım uygulamadan giriyorsan ordan yükleyemiyor sanırım internet sitesinden giriş yap mesaj bölümünde dosya yükle var cevaplanın yanında ordan atabilirsin :) hadi bakalım belki bizde görürüz çizgiyi :)