- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
İnşallah yararlı olmuştur da hamileler kervanına girmişsindir...İlaç yumurta geliştirici
İnşallah canım nasipİnşallah yararlı olmuştur da hamileler kervanına girmişsindir...
Bu cuma canımmBat ne zaman canım :)
Ahh benmdeeeBu cuma canımm
Canım umutlumusun bizdenAhh benmdeee
inşallahhhhh hepberaberHerkez sonuçları yazsın hayırlı haberler alasınız
Ben de klomen kullanıyorum 2. Ayım ne belirtiler var sendebende şuracığa bi ilişeyim benimde bat 7 mart bu ay klomen kullandım ama suan hiç belirti yok aslında varda sanki ben kendi kendime uyduruyor gibiyim sizlerde ne var ne yok belirtiler ne alemde
Umutluyum canmm ama hayal kırıklığına uğramaktan endişeliyim ama olacak inşallahCanım umutlumusun bizden
Bat ımı bilmiyorum çünkü tahmini yapacağım eğer bir umut görürsem kan veririm o zaman. Bir hafta aralıklarla idrar testine devam etmeyi düşünüyorum. Adeti görene kadarBen o testlere nedense pek güvenmiyorum neden kan testi yapmıyon
Benim ilk ay klomen kullandığımda göğüslerimin ucunun acısına kadar belirtilerim vardı çok heveslenmiştim ama maalesef tutmadı bu ay umutluyum bakalım.Yumurtan oluşmuş muBende femara kullandım ara sıra kasık ağrısı
İnşallahHerkez sonuçları yazsın hayırlı haberler alasınız
İnşallah canım inşallah. Hayırlısıyla bu ay negatifleri görmeyiz inşallahUmutluyum canmm ama hayal kırıklığına uğramaktan endişeliyim ama olacak inşallah
Evet aynen oPco musun