Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende şuracığa bi ilişeyim benimde bat 7 mart bu ay klomen kullandım ama suan hiç belirti yok aslında varda sanki ben kendi kendime uyduruyor gibiyim sizlerde ne var ne yok belirtiler ne alemde
bende şuracığa bi ilişeyim benimde bat 7 mart bu ay klomen kullandım ama suan hiç belirti yok aslında varda sanki ben kendi kendime uyduruyor gibiyim sizlerde ne var ne yok belirtiler ne alemde
Bat ımı bilmiyorum çünkü tahmini yapacağım eğer bir umut görürsem kan veririm o zaman. Bir hafta aralıklarla idrar testine devam etmeyi düşünüyorum. Adeti görene kadar
Benim ilk ay klomen kullandığımda göğüslerimin ucunun acısına kadar belirtilerim vardı çok heveslenmiştim ama maalesef tutmadı bu ay umutluyum bakalım.Yumurtan oluşmuş mu
Bat ımı bilmiyorum çünkü tahmini yapacağım eğer bir umut görürsem kan veririm o zaman. Bir hafta aralıklarla idrar testine devam etmeyi düşünüyorum. Adeti görene kadar