Adet zamanına kadar sürüyor genelde kasık ağrısı ama bel ağrısı hakkında fikrim yok.Kızlar bu yumurtlama zamanında gelen bel kasik ağrısı ne zaman gider?
Tamam canm teşekkür ederimAdet zamanına kadar sürüyor genelde kasık ağrısı ama bel ağrısı hakkında fikrim yok.
Yaaa benim tüm vücudum ağrıyor ya belim bacaklarım sizde durumlar nasıl 1 martcılarBat i 1 Mart olanlar burdami sizden daha çok heyecanlıyım
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)Haklısın bekle bakalım. Umarım seninledir bebeğin :)
Benim de kasıklarım çok ağrıyor bugün.Yaaa benim tüm vücudum ağrıyor ya belim bacaklarım sizde durumlar nasıl 1 martcılar
Ben bat ı bekliyorum çok gerginim yaÇok sessizsiniz Kızlar ne var ne yok durumlar nasıl heyecan var mı :)
Olmaz mııııÇok sessizsiniz Kızlar ne var ne yok durumlar nasıl heyecan var mı :)
Benimde beyaz krem akıntım var ve kasıklar fena ama göğüslerde bir şey yok aynen ama gergin değilim ya hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım :) benimde 5 gün kaldı beklemedeyim senin az kalmış test yapacak musun yarın :)Ben bat ı bekliyorum çok gerginim yagöğüslerde belirti yok gibi hatta önceki aylarda daha hassaslardı..akıntım var 10gündür karnımda ağrıyor bakalım ne olacak
Bat ne zaman canım :)Olmaz mıııı
Test yaptın mı canım baya geçmiş batAcele etmeyin kızlar bak ben bekliyorum haala son adet 17 ocak
Yok canm 3 Mart’ta battan 1 gün sonra adet olmazsam yapmayı düşünüyorumBenimde beyaz krem akıntım var ve kasıklar fena ama göğüslerde bir şey yok aynen ama gergin değilim ya hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım :) benimde 5 gün kaldı beklemedeyim senin az kalmış test yapacak musun yarın :)
Femara ne ilk defa duydumBen femara kullanıyorum bakalım tedavi de 2. Ay
İlaç yumurta geliştiriciFemara ne ilk defa duydum