Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım benm de bugün 14. Gün adetin 2 gündür yu urtlama akıntısı geliyor dün gece ilişki oldu dediğin gibi gece boyu yattım sabah duş aldım ama hala akıntı geliyor uzayan yumurtlama akıntısı mı hala yoksa sperm kalıntıları mı geliyor

Suan dollenme safasinda yunurtan cnim erken belirti icin ama duymustum siskinlik hissini gebelik belirtisi olarak 11 gunun kalmis zamanla gecmezse his suphelenebilirsin tabi insallah vardir olumlu sonuç alirsin.
Sağolasın canım kimileri hapşurma diyor doğru mu

İyi gidiyor canım. Kalp atışını duyduk çok şükür. Sperm de olabilir. Sperm sıvılaşınca yumurtlama akıntısı gibi oluyor. Ama değerlendirmişsiniz. İnşallah tutar.

Canim banada gzel haber alcaz gibi geliyor gitmişken keske kan testi yaptirsaydin merak ettim baya.
Aklıma geldi ama çok erken diye bide negatif cikar uzulurum daha cok baktırmadım bekleyelim bakalım sayili gün çabuk geçer bati beklicem bu ay kararliyim :)

Ne güzel konuştunuz evet öyle bir şansımızda oluyor fakat tedavi olmuşlardır onlar. Mesela çatlama iğnesi falan vuruluyorlar ve yumurta çok olduğundan iki tane çatlıyor ve dölleniyor yada tüp bebekte çoğul gebelik oranı çok fazla. Ben henüz çok başındayım doğal olarakta hamile kalabileceğimi ama zaman alacağını söyedi dr. En az 6 ay deneyin dedi sonra başka aşamalara geçeriz dedi bilmiyorum o kadar sabredebilirmiyim. Ama içime su serptiniz sanki mesajınız çok iyi geldi teşekkürler

Sağ ol E Efulimm41 akıntım yine koyu krem şeklinde kafam karışıyor böyle olunca yarın akşama kadar bekleyeyim cuma günü hala olmamışsam kan veririm artık

Benim de ara ara karin sgrisi gelip geciyor regl olacakmisim gibi, onun disinda birsey yok, test yapmadim, haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum. Bence sen de biraz daha sabret, garanti olsun :)

Benim de ara ara karin sgrisi gelip geciyor regl olacakmisim gibi, onun disinda birsey yok, test yapmadim, haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum. Bence sen de biraz daha sabret, garanti olsun :)

Doğru söylüyosun sonra insan tereddütte kalıyor , ne kadar geç olursa negatiften o kadar emin olabiliyorum. Ama haftasonuna kadar bekleyemem galiba

İyi gidiyor canım. Kalp atışını duyduk çok şükür. Sperm de olabilir. Sperm sıvılaşınca yumurtlama akıntısı gibi oluyor. Ama değerlendirmişsiniz. İnşallah tutar.
Inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın bu geceyi de düşünüyprum bakalım 2 aydır erken yumurtluyordum ve 3 aydır da yumurtlama akıntısını göremiyordum bu ay erken yumurtlamicam diye hesap ediyorumçünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…