Canim banada gzel haber alcaz gibi geliyor gitmişken keske kan testi yaptirsaydin merak ettim baya.Inşallah öyledir canım 4 gün var bat a
Sağolasın canım kimileri hapşurma diyor doğru muSuan dollenme safasinda yunurtan cnim erken belirti icin ama duymustum siskinlik hissini gebelik belirtisi olarak 11 gunun kalmis zamanla gecmezse his suphelenebilirsin tabi insallah vardir olumlu sonuç alirsin.
Yok canim oyle seylere takilma birsey olmaz icini ferah tut stres yapma.Sağolasın canım kimileri hapşurma diyor doğru mu
Çok sağol canım . Çok heyecanlıyım . Geçsin hemen 12-13 gün =)Yok canim oyle seylere takilma birsey olmaz icini ferah tut stres yapma.
İyi gidiyor canım. Kalp atışını duyduk çok şükür. Sperm de olabilir. Sperm sıvılaşınca yumurtlama akıntısı gibi oluyor. Ama değerlendirmişsiniz. İnşallah tutar.E Efulimm41 nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım benm de bugün 14. Gün adetin 2 gündür yu urtlama akıntısı geliyor dün gece ilişki oldu dediğin gibi gece boyu yattım sabah duş aldım ama hala akıntı geliyor uzayan yumurtlama akıntısı mı hala yoksa sperm kalıntıları mı geliyor
Dusununce cok yavas geciyor heycanini anliyorum bende yumurtlama gunune kadar rahatim sonrasi heycan dorukta ama elinden geldgi kadar baska seyler dusun birinci dusmanimiz stres cunku.Çok sağol canım . Çok heyecanlıyım . Geçsin hemen 12-13 gün =)
Doktor bana da kirip ic yada neufolid al demisti canimHimm olemi dersin ya napacagimi şaşırdım valla olmadı öyle yapayım kaç gündür icmedim
Aklıma geldi ama çok erken diye bide negatif cikar uzulurum daha cok baktırmadım bekleyelim bakalım sayili gün çabuk geçer bati beklicem bu ay kararliyim :)Canim banada gzel haber alcaz gibi geliyor gitmişken keske kan testi yaptirsaydin merak ettim baya.
Az kaldi bata olmazsan diger gun direk yaptirirsin benim daha 1 ayim varAklıma geldi ama çok erken diye bide negatif cikar uzulurum daha cok baktırmadım bekleyelim bakalım sayili gün çabuk geçer bati beklicem bu ay kararliyim :)
İnşallah canm Allah günlune göre versinSon 2 gunun kaldi canim gelmesin kirmizlar guzel haberler gelsin adet oncesi agrilar olabilir hamileliktede olumlu dusunelim.
Ne güzel konuştunuz evet öyle bir şansımızda oluyor fakat tedavi olmuşlardır onlar. Mesela çatlama iğnesi falan vuruluyorlar ve yumurta çok olduğundan iki tane çatlıyor ve dölleniyor yada tüp bebekte çoğul gebelik oranı çok fazla. Ben henüz çok başındayım doğal olarakta hamile kalabileceğimi ama zaman alacağını söyedi dr. En az 6 ay deneyin dedi sonra başka aşamalara geçeriz dedi bilmiyorum o kadar sabredebilirmiyim. Ama içime su serptiniz sanki mesajınız çok iyi geldi teşekkürlerNeredeyse tanıdığım bütün pko luların bir çok çocukları oldu . Üsteki ki Çifter Çifter ikizler e hanile kaldılar bence pko lular çok şanslı. Birden birçok evlada kavuşuyorlar en azından benim çevremdekiler öyle CNm
Sağ ol E Efulimm41 akıntım yine koyu krem şeklinde kafam karışıyor böyle olunca yarın akşama kadar bekleyeyim cuma günü hala olmamışsam kan veririm artıkAdetin ilk günü incirle başlanır. 4-5 gün sonra havuç kürü de yapılır. 21 güne tamamlanır. Yani adetin 21nci günü bitirilir. Havuç ayrı kaynatılıp eklenir. Kaynama süreleri farklı çünkü. İncir 15 dk havuç 20 dk kaynar. Sonra birbirine karıştırılıp içilir.
Benim de ara ara karin sgrisi gelip geciyor regl olacakmisim gibi, onun disinda birsey yok, test yapmadim, haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum. Bence sen de biraz daha sabret, garanti olsun :)Evet canım pazartesiydi hala daha bir şey yok bir belirti de yok, şişkinlik var ... idrar testi alcam akşama da olmazsam , yarın sabah test yaparım diye düşünüyorum . Ama bence bu gün adet olcam öyle hissediyorum nedensizce ... senin ne alemde ??? Bi belirtin flan var mı test yaptın mı ?
Benim de ara ara karin sgrisi gelip geciyor regl olacakmisim gibi, onun disinda birsey yok, test yapmadim, haftasonuna kadar bekleyeyim diyorum. Bence sen de biraz daha sabret, garanti olsun :)
Hiç gelmesin kırmızılarSon 2 gunun kaldi canim gelmesin kirmizlar guzel haberler gelsin adet oncesi agrilar olabilir hamileliktede olumlu dusunelim.
Inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın bu geceyi de düşünüyprum bakalım 2 aydır erken yumurtluyordum ve 3 aydır da yumurtlama akıntısını göremiyordum bu ay erken yumurtlamicam diye hesap ediyorumçünküİyi gidiyor canım. Kalp atışını duyduk çok şükür. Sperm de olabilir. Sperm sıvılaşınca yumurtlama akıntısı gibi oluyor. Ama değerlendirmişsiniz. İnşallah tutar.
Aynen canım ovulasyondan sonra hic şaşmadı bat 4 'ün akşamı 5 in sabahı beklenmeyen bat:)) yeni ay yeni umutlar canım insallah gelsin artık bebisler:))Az kaldi bata olmazsan diger gun direk yaptirirsin benim daha 1 ayim var