Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce 22. Gün progesteron sonucum 21.8 hic ilaç kullanmadım 10 aydır istiyoruz buda normalse başka sorun yok neden gelmiyor bu bebis
Yumurtlamissn canm inşallah bebişin seninledir haftaya da çift çizgi görürsn
Amin canım insallah oyledir 10 15 arasi iyi diyordum 21 cok geldi

Kızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı adet gibi.Aynı gaz sancısı gibi batmalar var.İnşallah adet olmam

Bat'a kaç gün var canım. Az kaldıysa bi gebelik testi yapsana.
Senin 11. Gün çıkmıştı degilmi canım benim daha çıkmaz heralde 4 gün var yarın sabah belki ama bilemedim yapsammi yapmayayım dedim çıkmazsa adet olana kadar test yapıyorum bende

Kızlar merhaba gebelik için korunmayı daha yeni bıraktım doktora görünmek istiyorum da neyden randevü almam gerekiyor bi sıkıntı var mı onun için.. kadın doğum mu jinekoloji mi
Bende gittim bugun kadin dogumcuya yarin erkenden ac karnima hormon testi yapcak adetin 3 yada 4 gunu gidiosun alttn yada üstten once bakiyor yumurtliklara filan smear testi yapiyor yara filan varmi diye esimden de test istedi ona gore yol ciziyor.

benim açık kahverengi akıntım geldi sabah, akşam sabah benim adet başlar. incir+havuç kürü yapacağım ve ovülasyon testi alacağım bu ay, küre ne zaman başlanmalı ve havuç daha sonra mı eklenmeli bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Bat 10 mart

Senin 11. Gün çıkmıştı degilmi canım benim daha çıkmaz heralde 4 gün var yarın sabah belki ama bilemedim yapsammi yapmayayım dedim çıkmazsa adet olana kadar test yapıyorum bende
1-2 gün bekle canım istersen. Ama ben senden ümitliyim

Kızlar dün doktora gittim. Yumurtama bakacaktı. Baktı ve Çatlamış dedi. Sol taraftaydı yumurtam. Değerlendirmiştik. şuan döngümün 20. Günü. Yine sol tarafımda bir doluluk şişkinlik sızı var. Sizce hamile olabilir miyim? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda? Ve öğrendiyseniz kaçıncı gün hangi belirtilerle öğrendiniz? Ben bugün adetin 20. Günündeyim. Şimdiden Cevap verenlerden Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Bat 10 mart

Adetin ilk günü incirle başlanır. 4-5 gün sonra havuç kürü de yapılır. 21 güne tamamlanır. Yani adetin 21nci günü bitirilir. Havuç ayrı kaynatılıp eklenir. Kaynama süreleri farklı çünkü. İncir 15 dk havuç 20 dk kaynar. Sonra birbirine karıştırılıp içilir.

E Efulimm41 nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım benm de bugün 14. Gün adetin 2 gündür yu urtlama akıntısı geliyor dün gece ilişki oldu dediğin gibi gece boyu yattım sabah duş aldım ama hala akıntı geliyor uzayan yumurtlama akıntısı mı hala yoksa sperm kalıntıları mı geliyor

E Efulimm41 nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu geçmişi okuyamadım benm de bugün 14. Gün adetin 2 gündür yu urtlama akıntısı geliyor dün gece ilişki oldu dediğin gibi gece boyu yattım sabah duş aldım ama hala akıntı geliyor uzayan yumurtlama akıntısı mı hala yoksa sperm kalıntıları mı geliyor

Suan dollenme safasinda yunurtan cnim erken belirti icin ama duymustum siskinlik hissini gebelik belirtisi olarak 11 gunun kalmis zamanla gecmezse his suphelenebilirsin tabi insallah vardir olumlu sonuç alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…