Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce 22. Gün progesteron sonucum 21.8 hic ilaç kullanmadım 10 aydır istiyoruz buda normalse başka sorun yok neden gelmiyor bu bebis

Kızlar ben bişey soracam size ebe bana folbiol kullanmamı söyledi fakat doktor folbiol fazla dozda dedi ve ben olduğum yerde doktor un dediği folio yu bulamadım sizce napmaliyim folbiol a devam mı edim icmeyimmi

Kızlar ben bişey soracam size ebe bana folbiol kullanmamı söyledi fakat doktor folbiol fazla dozda dedi ve ben olduğum yerde doktor un dediği folio yu bulamadım sizce napmaliyim folbiol a devam mı edim icmeyimmi
Kırıp yarısını iç canım.

İn
10-20 arası yumurtlama oluyormuş. 20nin üzerinde gebelikten şüpheleniyor doktorlar. Ben de baktırdım. Yüksek çıkınca bhcg aldılar hemen.
İnşllah hamiledir arkadaş.Kızlar uzun zmandr takip ediyordum sizleri yeni yazdm ben de bu topic e rabbim hepinzin gönlüne göre versin ben de 9 aydr istyorm gebelik nasip olmadı bata bir hafta var bekliyoruz

İn

İnşllah hamiledir arkadaş.Kızlar uzun zmandr takip ediyordum sizleri yeni yazdm ben de bu topic e rabbim hepinzin gönlüne göre versin ben de 9 aydr istyorm gebelik nasip olmadı bata bir hafta var bekliyoruz
Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda.

C Ciciketum var mi birseyler, BAT dunmus senin de benim gibi?

Evet canım pazartesiydi hala daha bir şey yok bir belirti de yok, şişkinlik var ... idrar testi alcam akşama da olmazsam , yarın sabah test yaparım diye düşünüyorum . Ama bence bu gün adet olcam öyle hissediyorum nedensizce ... senin ne alemde ??? Bi belirtin flan var mı test yaptın mı ?

Kızlar size bir bilgi veriyim adetten önce yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar adet sancısı göğüs hassasiyet olup adete yakın bı anda biterse %90 adet olucaksiniz 10 luk bir yanılma payı vardır her zaman devam eden kasik ağrısı gebelik belirtisi olabilir.yumurtlama döneminde akıntı bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşanır kimisinde yoğun kimisinde az sadece o döneme dikkat edin.Gebelik düşünüyorsanız herşey den önce Dr gidip tuplerinize hormanlariniza baktirin ve smear testi isteyin.

Neredeyse tanıdığım bütün pko luların bir çok çocukları oldu . Üsteki ki Çifter Çifter ikizler e hanile kaldılar bence pko lular çok şanslı. Birden birçok evlada kavuşuyorlar en azından benim çevremdekiler öyle CNm

Reactions: 114
Kızlar merhaba gebelik için korunmayı daha yeni bıraktım doktora görünmek istiyorum da neyden randevü almam gerekiyor bi sıkıntı var mı onun için.. kadın doğum mu jinekoloji mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…