Amin inşallahHerkesde belirti olmazmış zaten.. rabbim bu ay ikimiz için de güzellikler yaşatsın.
Amin canım sağolasın. Sadece bana değil isteyen herkese nasip olsun inşallahRabbim bu mutluluğu yaşatsın sana canım kucağına almakta nasip olsun inşallah
Yumurtlamissn canm inşallah bebişin seninledir haftaya da çift çizgi görürsnKızlar sizce 22. Gün progesteron sonucum 21.8 hic ilaç kullanmadım 10 aydır istiyoruz buda normalse başka sorun yok neden gelmiyor bu bebis
Bat'a kaç gün var canım. Az kaldıysa bi gebelik testi yapsana.Kızlar sizce 22. Gün progesteron sonucum 21.8 hic ilaç kullanmadım 10 aydır istiyoruz buda normalse başka sorun yok neden gelmiyor bu bebis
10-20 arası yumurtlama oluyormuş. 20nin üzerinde gebelikten şüpheleniyor doktorlar. Ben de baktırdım. Yüksek çıkınca bhcg aldılar hemen.Yumurtlamissn canm inşallah bebişin seninledir haftaya da çift çizgi görürsn
Kırıp yarısını iç canım.Kızlar ben bişey soracam size ebe bana folbiol kullanmamı söyledi fakat doktor folbiol fazla dozda dedi ve ben olduğum yerde doktor un dediği folio yu bulamadım sizce napmaliyim folbiol a devam mı edim icmeyimmi
İnşllah hamiledir arkadaş.Kızlar uzun zmandr takip ediyordum sizleri yeni yazdm ben de bu topic e rabbim hepinzin gönlüne göre versin ben de 9 aydr istyorm gebelik nasip olmadı bata bir hafta var bekliyoruz10-20 arası yumurtlama oluyormuş. 20nin üzerinde gebelikten şüpheleniyor doktorlar. Ben de baktırdım. Yüksek çıkınca bhcg aldılar hemen.
Herkes sabah sonuçları yazsın inşallah güzel haberler gelirBenim de 1 mart.. sabah kalkıp test yapmayı düşünüyorum çünkü o gün eşimin doğum günü belki doğum günü hediyesi bebsimiz olur
Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda.İn
İnşllah hamiledir arkadaş.Kızlar uzun zmandr takip ediyordum sizleri yeni yazdm ben de bu topic e rabbim hepinzin gönlüne göre versin ben de 9 aydr istyorm gebelik nasip olmadı bata bir hafta var bekliyoruz
Amin canm sana da sağlıklı rahat gebelik diliyorumRabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda.
Artar canmOle canimm hayirlisi
Kırıp yarısını iç canım.
Neredeyse tanıdığım bütün pko luların bir çok çocukları oldu . Üsteki ki Çifter Çifter ikizler e hanile kaldılar bence pko lular çok şanslı. Birden birçok evlada kavuşuyorlar en azından benim çevremdekiler öyle CNmBi gece kasık ağrısına uyandım,bu sabah çok başım ağrıyor birde dün ağzımda tuhaf bir tat vardı o kadar zaten bende pko var ihtimallerim normale göre zaten düşük. O belirti sandıklarımıda saymıyorum basit şeyler.
Kadın doğum canımKızlar merhaba gebelik için korunmayı daha yeni bıraktım doktora görünmek istiyorum da neyden randevü almam gerekiyor bi sıkıntı var mı onun için.. kadın doğum mu jinekoloji mi