Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizde var mı belirti

10 gun öncesinden kramplar vardı gaz sancisi gibi kasıklarımda.. aniden sanci giriyordu bi kaç saniye sonra geciyodu.. ayakta çok kalınca bel ağrısı oluyordu.. gogus uçlarım aciyordi.. simdi ise bata bir gun kaldı.. hafif sizi var batmalar kramplar kalmadi.. bi de hala gogus uclarim aciyo yaniyo dokunamiyorum..

Oldukça belirti var gibi erken gebelik testlerinden yapardım yerinizde olsam
10 gun öncesinden kramplar vardı gaz sancisi gibi kasıklarımda.. aniden sanci giriyordu bi kaç saniye sonra geciyodu.. ayakta çok kalınca bel ağrısı oluyordu.. gogus uçlarım aciyordi.. simdi ise bata bir gun kaldı.. hafif sizi var batmalar kramplar kalmadi.. bi de hala gogus uclarim aciyo yaniyo dokunamiyorum..

Kızlar bisey daha sormak istiyorum hamilelikte nabiz artar mi.. ben araştırmalarımda böyle bir yazıya denk gelmiştim.. bunu yaşayan var mı aranızda?

Sağol canım. Bata kadar hergün test yapıp varsa koyulaşmayı gözlemlicem:) İnşallah vardırda kan testine giderim. Allahım hepimize nasip etsin inşallah silik bile olsa görmek bi mutlu ediyor insanı
Rabbim bu mutluluğu yaşatsın sana canım kucağına almakta nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim Hasumran Hasumran
Doktor önce baktı ultrasonda folikul çatlamış ama bakalım içinde yumurta var mıydı onu bilemeyiz test yapmamız lazım demişti
Biraz erken olmuş o test demek ki
Belki 25. Gün yapılsa daha yüksek çıkardı
Evet canim bende baktirdim bu ay 19 unda çatlayacak dedi doktorum 26 sabah kan verdim 21.8 cıktı ilaç falan kullanmadım hic en son yumurtaya 17 sabah bakmıştı 17 mm solda bir tane dedi hesap yaptı bir daha gelme dedi tarih verdi baktir dedi doktor pek iyi bi tarih vermemiş sana emin olamadı heralde yumurtalıklarına bakinca

X