İnşallah ya bu ay çok istiyorum gerçektenCanim akinti adet onceside oluyor ama senin adetin gecti umitliyim senden hadi guzel haberlerini bekliyoruz.
Ben okudum :)Hayırlı geceler hanımlar hamile olan arkadaşlar 1 tane ayetel kürsi okuyabilir misinz bir kişi bir tane okuyabliyor okuyanlar haber vereblir mi?
Var gibi canım tebrik ederim testi tekrarla yada kan ver inşallah dogrudurKızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var
Canim progesteron4 altı yumurtlama olmamış demek 4 ve üzeri yumurtladın demek 4_10 arasi kaliesiz yumurta 10 üzeri yumurtladın ve kaliteli bir yumurta demekArkadaşlar aklıma şu geldi
Ben geçen ay adetin 20. Günü tahlil yaptırmıştım
Progesteron 3,9 çıkmıştı
Ben doktora göstermedim bu sonucu
Sanırım daha yüksek olması gerekiyordu
Bende yumurta tembelliği olabilir mi acaba?
Olur insallah canim duamlarim seninle.İnşallah ya bu ay çok istiyorum gerçekten
Canim 32. Gunde adet olduysan 24 25. Gunlerde yapilmaliydi progesteron erken yapilmisTestin yapıldığı ay ocak ayıydı
20. Gün tahlil yapıldı
32. Gün adet oldum
Yani aslında yumurtlamadan 2 gün önce yapılmış herhalde
Yine de erken mi dersin?
Bakalım bu defa gittiğimde bi daha takip eder diye düşünüyorum
Sağol canım. Bata kadar hergün test yapıp varsa koyulaşmayı gözlemlicem:) İnşallah vardırda kan testine giderim. Allahım hepimize nasip etsin inşallah silik bile olsa görmek bi mutlu ediyor insanıVar gibi canım tebrik ederim testi tekrarla yada kan ver inşallah dogrudur
Canim 32. Gunde adet olduysan 24 25. Gunlerde yapilmaliydi progesteron erken yapilmis
Valla negatifi göresim yok o yüzden beklerim iki gün :) direk adet olursam da çok üzülmemiş olurum :)Abartma canım sende :) sabrına hayran kaldım valla.
Canım benim doktor 14-15-16 ve 17 yi değerlendir dedi bana o günlerde sık ilişki oldu.Doktor 14 ünde gittiğimde 20 mm lik yumurtan oluşmuş dediCanimsseninn yumurtlama nezaman oldu
Beklicem canım ben de Batımı karar verdim.İnşallah allah içimdeki o hissi boşa çıkarmaz rabbim.Canim erken yapma az kaldi zaten ovulasyon testi her zaman dogru sonuc vermiyor gebelik icin bakildiginda eger kopkoyu olursa pozitif demek buda en cok pkolulaarda goruluyor normal testten once.
Adet oldum tüm belirtiler fos çıktı hayirlisi artik
Yaa benimde öyle planlarım var eşimin Doğum günü 6 Mart Bat 2 Mart... Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
Aynen bendede yok artık o his olmadı herhaldeBe de öyle canimm.. bi hafta öncesine kadar kendimi hamile hissediyordum ama bata 1 gun kala o his uçtu gitti.. sanırım adet olucammm...
Bi gece kasık ağrısına uyandım,bu sabah çok başım ağrıyor birde dün ağzımda tuhaf bir tat vardı o kadar zaten bende pko var ihtimallerim normale göre zaten düşük. O belirti sandıklarımıda saymıyorum basit şeyler.Sende belirti var miydi canimm ??
Sizde var mı belirtiSende belirti var miydi canimm ??