Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim progesteron4 altı yumurtlama olmamış demek 4 ve üzeri yumurtladın demek 4_10 arasi kaliesiz yumurta 10 üzeri yumurtladın ve kaliteli bir yumurta demek

Canim 32. Gunde adet olduysan 24 25. Gunlerde yapilmaliydi progesteron erken yapilmis

Canim 32. Gunde adet olduysan 24 25. Gunlerde yapilmaliydi progesteron erken yapilmis

Teşekkür ederim Hasumran
Doktor önce baktı ultrasonda folikul çatlamış ama bakalım içinde yumurta var mıydı onu bilemeyiz test yapmamız lazım demişti
Biraz erken olmuş o test demek ki
Belki 25. Gün yapılsa daha yüksek çıkardı

Canim erken yapma az kaldi zaten ovulasyon testi her zaman dogru sonuc vermiyor gebelik icin bakildiginda eger kopkoyu olursa pozitif demek buda en cok pkolulaarda goruluyor normal testten once.
Beklicem canım ben de Batımı karar verdim.İnşallah allah içimdeki o hissi boşa çıkarmaz rabbim.

Sende belirti var miydi canimm ??
Bi gece kasık ağrısına uyandım,bu sabah çok başım ağrıyor birde dün ağzımda tuhaf bir tat vardı o kadar zaten bende pko var ihtimallerim normale göre zaten düşük. O belirti sandıklarımıda saymıyorum basit şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…