Canım günümü beklemeye karar verdim .Bugün yapayım dedim ama yok yapmıcam beklicem cuma gününüGebelik testi de yapsana canmm inşallah vardır bebiş ya
Yaa benimde öyle planlarım var eşimin Doğum günü 6 Mart Bat 2 Mart... Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorumBenim de 1 mart.. sabah kalkıp test yapmayı düşünüyorum çünkü o gün eşimin doğum günü belki doğum günü hediyesi bebsimiz olur
Canimsseninn yumurtlama nezaman olduCanım günümü beklemeye karar verdim .Bugün yapayım dedim ama yok yapmıcam beklicem cuma gününü
Canim erken yapma az kaldi zaten ovulasyon testi her zaman dogru sonuc vermiyor gebelik icin bakildiginda eger kopkoyu olursa pozitif demek buda en cok pkolulaarda goruluyor normal testten once.Canım günümü beklemeye karar verdim .Bugün yapayım dedim ama yok yapmıcam beklicem cuma gününü
Azcik kalmis sana da canim keske olsa en gzel hediye esine gerci baska zaman icin de en guzel hediye insallah hamilesindir cok merak ediyorum sizleri.Yaa benimde öyle planlarım var eşimin Doğum günü 6 Mart Bat 2 Mart... Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
Bir 1 Mart da benden olsun :)Ayyy kızlar benim de bat 1 mart :)) güzel haberler verelim inşallahhh :)
İlk sana söyleyeceğim zaten canmm içimden öyle geçiriyorum olumlu-olumsuzAzcik kalmis sana da canim keske olsa en gzel hediye esine gerci baska zaman icin de en guzel hediye insallah hamilesindir cok merak ediyorum sizleri.
Insallah olumlu olur canim olmazsada tabi uzulmek yok olana kadar destek olcaz birbirimize heycanla bekliycem haberini.İlk sana söyleyeceğim zaten canmm içimden öyle geçiriyorum olumlu-olumsuz
Insallah gelmez canim sende guzel haberlerini paylasirsin.Bata 6 gün kaldı bekliyorummm umarım gelmesin kırmızı kaaaartttt
Okudum.Hayırlı geceler hanımlar hamile olan arkadaşlar 1 tane ayetel kürsi okuyabilir misinz bir kişi bir tane okuyabliyor okuyanlar haber vereblir mi?
Azz kalmışş dayan bata kadar yapma testt :)Bata 6 gün kaldı bekliyorummm umarım gelmesin kırmızı kaaaartttt
Teşkkür ederim cnm Allah razı olsnOkudum.
Canim akinti adet onceside oluyor ama senin adetin gecti umitliyim senden hadi guzel haberlerini bekliyoruz.Merhaba kızlar, tam vücuduma adet olacak gibi bir sancı giriyor sonra kayboluyor. Benim merak ettiğim akıntının devam etmesi hamilelik belirtisi mi? Daha önce ki aylar böyle oluyormuydu hatırlayamıyorum ama az az akıntım var hala bu bir işaret midir? Eğer Çarşamba ve perşembe günü de olmadan biter ise sanırım müjdeli haberi vericem yani inşallah
Aminn canım bir an evvel hepimiz paylaşırız inşallahhhInsallah gelmez canim sende guzel haberlerini paylasirsin.
Yapmam canım kararlıyım hatta bat gününde gelmezse yine beklicem 2-3 gün inşallah gelmez bu ay çok sabırlıyım test konusunda :)Azz kalmışş dayan bata kadar yapma testt :)
Abartma canım sende :) sabrına hayran kaldım valla.Yapmam canım kararlıyım hatta bat gününde gelmezse yine beklicem 2-3 gün inşallah gelmez bu ay çok sabırlıyım test konusunda :)
OkudumHayırlı geceler hanımlar hamile olan arkadaşlar 1 tane ayetel kürsi okuyabilir misinz bir kişi bir tane okuyabliyor okuyanlar haber vereblir mi?