Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım günümü beklemeye karar verdim .Bugün yapayım dedim ama yok yapmıcam beklicem cuma gününü:dua:
Canim erken yapma az kaldi zaten ovulasyon testi her zaman dogru sonuc vermiyor gebelik icin bakildiginda eger kopkoyu olursa pozitif demek buda en cok pkolulaarda goruluyor normal testten once.

Merhaba kızlar, tam vücuduma adet olacak gibi bir sancı giriyor sonra kayboluyor. Benim merak ettiğim akıntının devam etmesi hamilelik belirtisi mi? Daha önce ki aylar böyle oluyormuydu hatırlayamıyorum ama az az akıntım var hala bu bir işaret midir? Eğer Çarşamba ve perşembe günü de olmadan biter ise sanırım müjdeli haberi vericem yani inşallah

Merhaba kızlar, tam vücuduma adet olacak gibi bir sancı giriyor sonra kayboluyor. Benim merak ettiğim akıntının devam etmesi hamilelik belirtisi mi? Daha önce ki aylar böyle oluyormuydu hatırlayamıyorum ama az az akıntım var hala bu bir işaret midir? Eğer Çarşamba ve perşembe günü de olmadan biter ise sanırım müjdeli haberi vericem yani inşallah
Canim akinti adet onceside oluyor ama senin adetin gecti umitliyim senden hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

X