Teşekkür ederim :)İyi bi marka canım duyarlılığı yüksek.
Düşük çıkması normal canım. Geç yumurtlamıştın yanlış hatırlamıyorsam. Geçten kastım doktorlar herkes aynı sürede adet oluyormuş gibi 14ncü gün yumurtladığını farzederek 7 gün sonra yani 21nci gün test isterler. Progesteron testi yumurtlamadan sonra 7nci gün yapılır en doğru sonuç için. Erken yapılırsa değer düşük çıkar normal olarak.Arkadaşlar aklıma şu geldi
Ben geçen ay adetin 20. Günü tahlil yaptırmıştım
Progesteron 3,9 çıkmıştı
Ben doktora göstermedim bu sonucu
Sanırım daha yüksek olması gerekiyordu
Bende yumurta tembelliği olabilir mi acaba?
Düşük çıkması normal canım. Geç yumurtlamıştın yanlış hatırlamıyorsam. Geçten kastım doktorlar herkes aynı sürede adet oluyormuş gibi 14ncü gün yumurtladığını farzederek 7 gün sonra yani 21nci gün test isterler. Progesteron testi yumurtlamadan sonra 7nci gün yapılır en doğru sonuç için. Erken yapılırsa değer düşük çıkar normal olarak.
Günaydın kızlarr=)BATıma son 3 gün kaldı.Bir taraftan içimde bir his varken bu sefer olacağına dair bir taraftan da böyle küçücük bir nokta olumsuz düşünüyorum.Tekrar aynı şeyleri yaşayacağım,hayal kırıklığına uğrarım diye..Ama iyi düşünüyorum ki iyi olsun=)
Ayyy kızlar benim de bat 1 mart :)) güzel haberler verelim inşallahhh :)Beraber bekleyelim benim de 1 Mart
Yine de erken bence. Zaten normalde 1den küçük oluyor. Senin tam yükselirken 7 günlük süreç bitmeden bakılmış. Ama 2 gün sonra 10 ve üzerine çıkarmıydı bilemeyiz. Önümüzdeki ay yumurtlayınca 7 gün sonraya randevu alıp bi baktır.Testin yapıldığı ay ocak ayıydı
20. Gün tahlil yapıldı
32. Gün adet oldum
Yani aslında yumurtlamadan 2 gün önce yapılmış herhalde
Yine de erken mi dersin?
Bakalım bu defa gittiğimde bi daha takip eder diye düşünüyorum
Düşük çıkması normal canım. Geç yumurtlamıştın yanlış hatırlamıyorsam. Geçten kastım doktorlar herkes aynı sürede adet oluyormuş gibi 14ncü gün yumurtladığını farzederek 7 gün sonra yani 21nci gün test isterler. Progesteron testi yumurtlamadan sonra 7nci gün yapılır en doğru sonuç için. Erken yapılırsa değer düşük çıkar normal olarak.
Bakalım bi de öyle deneyeyim sağol E Efulimm41Yine de erken bence. Zaten normalde 1den küçük oluyor. Senin tam yükselirken 7 günlük süreç bitmeden bakılmış. Ama 2 gün sonra 10 ve üzerine çıkarmıydı bilemeyiz. Önümüzdeki ay yumurtlayınca 7 gün sonraya randevu alıp bi baktır.
Mucize dediğinEvet ilişkiden 8 gün sonra negatifti. Hatta 11nci gün idrarda pozitif görünce hastaneye gittim kan vermeye ama emin olmak için değil kanamam vardı korkuyordum. Daha bi kaç gün önce kan vermişsin hamile değilsin işte diye terslemişti doktor. Ama o gün hamile çıktım :)
Sen Ocak'ta 18nci gün yumurtlamışsın 20nci gün baktırmışsın. Yanlış hesaplamışım. Ciddi anlamda çok erken olmuş. 25nci gün baktırmalıydın. Düşündüm 2 günde o kadar artarmı acaba diye ama 2 gün yok 5 gün var arada. Normal yani. Bu ay sık tut cidden. Adet olunca hormon tahlili de yap yakın zamanda yaptıysan bile.
Canım ilk tüp bebeği fazla araştırma içerisine girmeden, eşimin istediği bir hastanede yaptık. Tarabya'dan şirinevler'e bir ton yol gidiyordum doktorun soğuk kanlı olması, ayrıntılı bilgilendirme yapmamasından dolayı hiç memnun kalmadım ve sonuç olumsuz olunca hayata küstüm neredeyse. Kesinlikle doğru doktoru seçmek çok Önemli.şimdi yaptıracağım klinik bahçeci ama dr'a karar veremedim. Kadınlar hisseder, bu defa hislerimle yola çıkıcam.Tüp bebek öncesi trombofili paneli ve sitogenetik testleri istemişlerdir sanırım. Eğer imkanınız varsa pgd filan da düşünün. Gerçi doktorun sana anlatmış olmalı. Benim yeni bat 25 mart. O kadar düzenli olan adetlerim şaştı 28 den 25 e kadar düştü. Doktor da ovülasyon testini şimdilik önermedi.
Tükürükle olandan alabilirsin. Daha pahalı ama kullanımı daha kolay. Görünümü de ruj gibi oluyor.Kızlar merhaba geçen ay ara vermiştik bazı sebeplerden ötürü şuan hastayım bir kaç ay ovulasyon testi kullanmama rağmen zerre çizgi göremedim şimdi yeniden almak istiyorum pratik iş yerinde yapabileceğim bir şey olsun hangi marka önerirsiniz ama loboquik hariç olsun onla hiç yakalayamadim şu bardağa batirilanlar var sanki onlar daha pratik gibi
1 Mart sabahı burada buluşalımAyyy kızlar benim de bat 1 mart :)) güzel haberler verelim inşallahhh :)
1 Mart sabahı burada buluşalım
Clearblue oneririm kesinlikle, hem kullanimi kolay hem de guvenilirKızlar merhaba geçen ay ara vermiştik bazı sebeplerden ötürü şuan hastayım bir kaç ay ovulasyon testi kullanmama rağmen zerre çizgi göremedim şimdi yeniden almak istiyorum pratik iş yerinde yapabileceğim bir şey olsun hangi marka önerirsiniz ama loboquik hariç olsun onla hiç yakalayamadim şu bardağa batirilanlar var sanki onlar daha pratik gibi
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahMucize dediğin
Gebelik testi de yapsana canmm inşallah vardır bebiş yaKızlar ovulasyon testi yaptım yine