Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım yerleşme kanamam olduğu günün ertesi günü kan verdim. Yani yumurtlamanın 8nci gününe denk geliyor. Negatif çıktı. Yumurtlamanın 11nci günü idrarda pozitifi gördüm. Ben olsam yapardım. Elinde test varsa yap. Çıkar büyük ihtimalle. Ama yoksa para verme boş yere.
Elimde var ama işte her ay negatif görüyorum ya korkuyorum.Ama içimden bir histe var diyor bilmiyorum yapayım mı sence bugün

Kan testin mi negatif çıkmıştı:KK64:
Evet ilişkiden 8 gün sonra negatifti. Hatta 11nci gün idrarda pozitif görünce hastaneye gittim kan vermeye ama emin olmak için değil kanamam vardı korkuyordum. Daha bi kaç gün önce kan vermişsin hamile değilsin işte diye terslemişti doktor. Ama o gün hamile çıktım :)

Elimde var ama işte her ay negatif görüyorum ya korkuyorum.Ama içimden bir histe var diyor bilmiyorum yapayım mı sence bugün
Yapacaksan sabah ilk idrarla yap. Sabredebilirsen bat'a kadar sabret tabi daha iyi olur. Adet olmak negatifi görmekten daha az üzüyor.

Anladım şimdi :) bana da ilk ayımda öyle olmustu tahlilin ertesi günü cok yoğun geldi bir anda adet oldum . İnşallah senin de olur gecikince de insan tedirgin oluyor neden diye... biliyorum o duyguyu .. Ben de su ana kadar idrar testi yapardım bu ay onu da yapmadım , yarn öbürgün yapcam olmazsam. Hemen hüsrana ugramıyım dedim bu defa da neden adet olmuyorum diye kafaya takıyorum , kısırdöngü gibi illa hamile cıkcakmısım gibi test üstüne test devam ediyo öyle başlayınca hemen teste . Ne kadar geç yaparsam o kadar emin olurum .

Demek benzer bişey senin de başına gelmiş. Ben de başlasın diye bekliyorum bugün 2 gün gecikmiş oldu pazar gününden beri
Yapma bence de biraz daha bekle madem
İyi dileklerim seninle :)

Kızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var

Ben de görüyorum hayırlısı olsun :)

Yapacaksan sabah ilk idrarla yap. Sabredebilirsen bat'a kadar sabret tabi daha iyi olur. Adet olmak negatifi görmekten daha az üzüyor.
Sabretmek istiyorum ama edemiyorumm=))
Canim yrn sbh yap bence benim elimde yok olsa yapcamda almak istemiyorum gunum gecerde bikacgun kan veririm
Canım öyle yapayım olmadı=)Hem yarın doğum günüm belki diyorum bi sürpriz yapar minnoş=)

Sakın sakın sakın. Bat günü gelmeden kan verme kim ne derse desin. Değer düşük çıktığı için doktorlar kesin hamilesin demiyor hatta büyük ihtimalle kimyasal diyorlar. Onun stresi çok kötü yaşamayan bilemez. Daha yüksek değerle öğrenmek daha güzel.
Elinde test varsa bat'a kadar ara ara test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin.
Bu arada bu testin markası ne? Güvenilir mi ?
Test var canım bolca:))öyle yapıcam bakalım işte yarında görürsem bata kadar hergün yapcam:) laboquick almıştım netten

Kızlar ağır idrar yolları enfeksiyonum oluştu bu ay sürekli antibiyotik tedavis gördüm bu hamileliği engelliyor mı . İnternette okudum gebelik belli olana kadar olan ilaçlar bebeği etkilemez diyor kafam karıştı da . Zaten olmuyor aylardır

Arkadaşlar aklıma şu geldi
Ben geçen ay adetin 20. Günü tahlil yaptırmıştım
Progesteron 3,9 çıkmıştı

Ben doktora göstermedim bu sonucu
Sanırım daha yüksek olması gerekiyordu

Bende yumurta tembelliği olabilir mi acaba?

Kızlar ağır idrar yolları enfeksiyonum oluştu bu ay sürekli antibiyotik tedavis gördüm bu hamileliği engelliyor mı . İnternette okudum gebelik belli olana kadar olan ilaçlar bebeği etkilemez diyor kafam karıştı da . Zaten olmuyor aylardır
Engel olmaz. Hatta enfeksiyon sorununu çözdüğü için faydalı bile. Ayrıca gebelikte de kullanılan antibiyotikler ağrı kesiciler var doktor gerekli ise fayda/zarar olarak düşünerek veriyor.

Arkadaşlar aklıma şu geldi
Ben geçen ay adetin 20. Günü tahlil yaptırmıştım
Progesteron 3,9 çıkmıştı

Ben doktora göstermedim bu sonucu
Sanırım daha yüksek olması gerekiyordu

Bende yumurta tembelliği olabilir mi acaba?
Çok teknik bir soru. Bunu doktoruna bir danışsana bak ben de merak ettim.

Canm bende aynıyım bana verdi iki tane ilaç Dr da gebeliğe engel değil dedi eczane de oyle dedi bakalım ne olucak

Test var canım bolca:))öyle yapıcam bakalım işte yarında görürsem bata kadar hergün yapcam:) laboquick almıştım netten
Tamamdır canım güvenilir marka o. Her sabah yap o zaman bi tane. :) ya da 2 günde bir. Adet günü ya da 1-2 gün öncesinde adet sancısı gibi sancın olabilir haberin olsun. Hemen herkeste oluyor. Test yanlış mı adet mi olucam korkun olmasın.

Çok teknik bir soru. Bunu doktoruna bir danışsana bak ben de merak ettim.

2 hafta sonra randevum var mutlaka soracağım
Referans değeri 5 ve üstü görünüyor
Benimki bu değerin altında
Anovülasyon denen şeyi yaşıyorsam geciken adet falan bundan olabilir diyor kaynaklarda. Yani folikulün içinde yumurta olmaması.

Tamamdır canım güvenilir marka o. Her sabah yap o zaman bi tane. :) ya da 2 günde bir. Adet günü ya da 1-2 gün öncesinde adet sancısı gibi sancın olabilir haberin olsun. Hemen herkeste oluyor. Test yanlış mı adet mi olucam korkun olmasın.
Predictor nasıl bir marka acaba bilginiz var mı

Bende de ağır idrar yolları enfeksiyonu vardı. Ateşlenip acile kaldırılıyordum sürekli. O kadar çok antibiyotik ilaçları kullandım ki hiç biri fayda etmedi. Piyasadaki tüm antibiyotik ilaçlarını içmiş olabilirim o derece. Sistit de malesef gebeliğe engelmiş. Enfeksiyon rahim kasılmasına neden olup bebeğin tutunmasına engel oluyormuş. Ben hiç bişey bi ilaç fayda etmeyince boşverdim olursa olur ne yapayım dedim. Soğan kürü yaptım hamilelik için, doktora gittiğimde idrar yollarım tertemizdi. Bunu niye anlattım. O antibiyotikler hiç bir işe yaramıyor. 6-7 yıl kullandım. Azalma oldu hafif tekrar başladı. Senin kullandığın ilaçlar işe yaradı mı onu merak ettim. İlaç kullanmışsın artık yapacak bişey yok ama antibiyotik kullanırken hamile kalırsan sıkıntı olur evet ama ilaçlar bittikten sonra hamile kalırsan vücutta ilaç kalmayacağı için sıkıntı olmaz.

X