Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ya 2 gündür midem yanıyor ve değişik bir tat ağzımda.

Benimde işte sanki çok şekerli çay içmişim gibi tat var ağzımda
Bende 5nci haftadan sonra oldu ama. Bilmiyorum sendeki neyden dolayıdır. Bat'a kaç gün var.

Tüp bebek öncesi trombofili paneli ve sitogenetik testleri istemişlerdir sanırım. Eğer imkanınız varsa pgd filan da düşünün. Gerçi doktorun sana anlatmış olmalı. Benim yeni bat 25 mart. O kadar düzenli olan adetlerim şaştı 28 den 25 e kadar düştü. Doktor da ovülasyon testini şimdilik önermedi.

Çok az kalmış. Başka ne belirtiler var :)
Yani bunun dışında geçen ay ki kadar kasık ağrım da yok göğüs ağrım da geçen ay kadar yoğun değil.Çok sık idrara çıkıyordum zaten ama bu aralar sanki biraz daha çok.Birde göbeğimi içime çekerken biraz ağrı yapıyor.Başka bir belirtim hiç yok.Normalde daha çok olurdu.

Ağrının şiddeti değil de daha çok önceki aylarda olmayan şeyler oluyor. Mesela ben göğüs ağrısı yaşamazdım sadece hafif bi dolgunluk olurdu o kadar. Bacak ağrısı oldu kasıklarımda batmalar oldu. Hiç biri önceki aylarda olmamıştı. Bi de insan hissediyor. Ben önceki aylarda demezken bu ay negatif kan testi gördüğüm halde eşim de bende inanmadık ve bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendik. Hamile gibi hissetmekte önemli bi belirti bence.

Sen bat günü mü negatif görmüştün canım.Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Sen bat günü mü negatif görmüştün canım.Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Yok canım yerleşme kanamam olduğu günün ertesi günü kan verdim. Yani yumurtlamanın 8nci gününe denk geliyor. Negatif çıktı. Yumurtlamanın 11nci günü idrarda pozitifi gördüm. Ben olsam yapardım. Elinde test varsa yap. Çıkar büyük ihtimalle. Ama yoksa para verme boş yere.

Kan testin mi negatif çıkmıştı

Yaa çok sevindim:) yarın tekrar yapıcam test bakalım nolucak. İnş vardır gerçekten:) kan vermek için acele etmim dimi canım
Sakın sakın sakın. Bat günü gelmeden kan verme kim ne derse desin. Değer düşük çıktığı için doktorlar kesin hamilesin demiyor hatta büyük ihtimalle kimyasal diyorlar. Onun stresi çok kötü yaşamayan bilemez. Daha yüksek değerle öğrenmek daha güzel.
Elinde test varsa bat'a kadar ara ara test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin.
Bu arada bu testin markası ne? Güvenilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…