Bende 5nci haftadan sonra oldu ama. Bilmiyorum sendeki neyden dolayıdır. Bat'a kaç gün var.Aynen canım ya 2 gündür midem yanıyor ve değişik bir tat ağzımda.
Benimde işte sanki çok şekerli çay içmişim gibi tat var ağzımda
3 gün kaldı canımBende 5nci haftadan sonra oldu ama. Bilmiyorum sendeki neyden dolayıdır. Bat'a kaç gün var.
Hayirlisi olsun insAllah hakkinizda.. hatta bazen akinti gelince ben kesin bu defa adet oldum diye gidiyordum wc ye yoktu ama.. Hayirli haberler alirsin insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bende 2.icin bekliyorum bakalim artik
Tüp bebek öncesi trombofili paneli ve sitogenetik testleri istemişlerdir sanırım. Eğer imkanınız varsa pgd filan da düşünün. Gerçi doktorun sana anlatmış olmalı. Benim yeni bat 25 mart. O kadar düzenli olan adetlerim şaştı 28 den 25 e kadar düştü. Doktor da ovülasyon testini şimdilik önermedi.Evet canım, sistem sağlıklı olmayanı eleyip vücuttan atar.
Harikasın bedenini de hazırlamışsın, sıra müjdeli haberlerini almaya geldi.
İnşallah kısa zamanda yatak, beşik muhabbetleri yaparız burda.
Benim bat 2 Mart, acele ettim biraz bugün test yaptım, negatifi gördüm. Artık oluruna bırakamıycam.
2.tüp bebeği yapmak üzere başvurucam, tabi karar verebilirsem. Ben İstanbul'dayım, Maslak acıbadem ve bahçecik arasında kaldım
Bana var gibi geldiKızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var
Ben de görüyorum çizgi varKızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var
Yani bunun dışında geçen ay ki kadar kasık ağrım da yok göğüs ağrım da geçen ay kadar yoğun değil.Çok sık idrara çıkıyordum zaten ama bu aralar sanki biraz daha çok.Birde göbeğimi içime çekerken biraz ağrı yapıyor.Başka bir belirtim hiç yok.Normalde daha çok olurdu.Çok az kalmış. Başka ne belirtiler var :)
Bana da var gibi geldi canımKızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var
sanki var gibi cnm hafiften,bu testı nasıl cıkarıyorsunuz on tarafınıKızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var
Ağrının şiddeti değil de daha çok önceki aylarda olmayan şeyler oluyor. Mesela ben göğüs ağrısı yaşamazdım sadece hafif bi dolgunluk olurdu o kadar. Bacak ağrısı oldu kasıklarımda batmalar oldu. Hiç biri önceki aylarda olmamıştı. Bi de insan hissediyor. Ben önceki aylarda demezken bu ay negatif kan testi gördüğüm halde eşim de bende inanmadık ve bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendik. Hamile gibi hissetmekte önemli bi belirti bence.Yani bunun dışında geçen ay ki kadar kasık ağrım da yok göğüs ağrım da geçen ay kadar yoğun değil.Çok sık idrara çıkıyordum zaten ama bu aralar sanki biraz daha çok.Birde göbeğimi içime çekerken biraz ağrı yapıyor.Başka bir belirtim hiç yok.Normalde daha çok olurdu.
Ben de gördüm canım. Daha çok yeni :) tebrik ederim.Kızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var
Ay çok sevindim sizinde görmenize ben herhalde kafayı yedim diye düşünüyodum. Nerdeyse yumurtalamadan beri test yapıorum:)))sanki var gibi cnm hafiften,bu testı nasıl cıkarıyorsunuz on tarafını
Sen bat günü mü negatif görmüştün canım.Test yapmamak için kendimi zor tutuyorumAğrının şiddeti değil de daha çok önceki aylarda olmayan şeyler oluyor. Mesela ben göğüs ağrısı yaşamazdım sadece hafif bi dolgunluk olurdu o kadar. Bacak ağrısı oldu kasıklarımda batmalar oldu. Hiç biri önceki aylarda olmamıştı. Bi de insan hissediyor. Ben önceki aylarda demezken bu ay negatif kan testi gördüğüm halde eşim de bende inanmadık ve bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendik. Hamile gibi hissetmekte önemli bi belirti bence.
Yaa çok sevindim:) yarın tekrar yapıcam test bakalım nolucak. İnş vardır gerçekten:) kan vermek için acele etmim dimi canımBen de gördüm canım. Daha çok yeni :) tebrik ederim.
Yok canım yerleşme kanamam olduğu günün ertesi günü kan verdim. Yani yumurtlamanın 8nci gününe denk geliyor. Negatif çıktı. Yumurtlamanın 11nci günü idrarda pozitifi gördüm. Ben olsam yapardım. Elinde test varsa yap. Çıkar büyük ihtimalle. Ama yoksa para verme boş yere.Sen bat günü mü negatif görmüştün canım.Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ayyy var gibi canm ya bende gördüm silik şekilde :+)Kızlar sizcede varmı bişey benmi hayal görüyorum? Bata 6gün var
Kan testin mi negatif çıkmıştıAğrının şiddeti değil de daha çok önceki aylarda olmayan şeyler oluyor. Mesela ben göğüs ağrısı yaşamazdım sadece hafif bi dolgunluk olurdu o kadar. Bacak ağrısı oldu kasıklarımda batmalar oldu. Hiç biri önceki aylarda olmamıştı. Bi de insan hissediyor. Ben önceki aylarda demezken bu ay negatif kan testi gördüğüm halde eşim de bende inanmadık ve bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendik. Hamile gibi hissetmekte önemli bi belirti bence.
Sakın sakın sakın. Bat günü gelmeden kan verme kim ne derse desin. Değer düşük çıktığı için doktorlar kesin hamilesin demiyor hatta büyük ihtimalle kimyasal diyorlar. Onun stresi çok kötü yaşamayan bilemez. Daha yüksek değerle öğrenmek daha güzel.Yaa çok sevindim:) yarın tekrar yapıcam test bakalım nolucak. İnş vardır gerçekten:) kan vermek için acele etmim dimi canım