Benim için çok faydalıydı kistlerim vardı onlar gitti rahim kalınlığı vardı o inceldi. Pko dışında bunlar vardı şuan sadece yumurtlamal için dua ediyorum diğerlerini hapla yoluna soktuk neysekiDogum kontrol hapi kullanmak zararli mi oyleyse? Ben 3 yil kullandim da. Birakali 1 sene falan oldu gerci tedavim bitti
İnşallah gerçekten gebelik belirtileri yaşıyoruzdur, BAT dündü benim inşallah hamileyizdirValla canim ilk hamileligimde hicbi belirti yasamadim hatta doktor belirti varmi desi yok sadece herkese gicik oluyorum demistimesimin sperm testinin sonucunu gostermeye gittigimdede hamile oldugumu ogrenmistim simdi 2.cocukicin deniyoruZz fakat kac aydir olmadi artik kendi kendime belirtimi uyduruyorum anlamadim
Benim daha 2mart canim insallahh senin gecmis test falan yaptinmiİnşallah gerçekten gebelik belirtileri yaşıyoruzdur, BAT dündü benim inşallah hamileyizdir
BAT tan 1 gün önce yapmıştım negatifti, şu an bekleyeyim biraz diyorum tabi dayanabilirsemBenim daha 2mart canim insallahh senin gecmis test falan yaptinmi
Bende bakalim gecmesini beklicem ole diorum hep bigun oncesi yapiyotum duramiyorBAT tan 1 gün önce yapmıştım negatifti, şu an bekleyeyim biraz diyorum tabi dayanabilirsem
Bu erken gebelik testleri işe yaramıyor mu pekiBende bakalim gecmesini beklicem ole diorum hep bigun oncesi yapiyotum duramiyor
Yok zararlı değil. Doğum kontrol kullanıldığında niye hamilelik olmadığını anlattım.Dogum kontrol hapi kullanmak zararli mi oyleyse? Ben 3 yil kullandim da. Birakali 1 sene falan oldu gerci tedavim bitti
Valla yarayanda yaramayanda var canim bbenim amcamin kizi test yapti cikmadi cikmadi kan verdi cikmadi 1hafta sonra kanda ciktiBu erken gebelik testleri işe yaramıyor mu peki
Ay iyi bari inan dis gebelik olmadığına sevindim insallah rabbim birdaha yasatmasinİyiyim canım çok şükür herşey yolunda.
Özlemin kimyasalmış çok şükür. Dış gebelikten şüpheleniyordu doktor ama çıkmadı hcg düşüşe geçti.
Amin canım. Kimseye yaşatmasın RabbimAy iyi bari inan dis gebelik olmadığına sevindim insallah rabbim birdaha yasatmasin
Hiç sanmıyorum canım. Öyle bişey olsa bende kesin olurdu benim saçlarımda çabuk yağlanır :)Benim saçlarım zaten çabuk yağlanıyordu. şu sıra, öğlen yıkıyorsam mesela ertesi sabah kalkınca sanki hiç yıkamamışım gibi yağlı oluyor. Sizce bir bağlantı olabilirmi yoksa ben zorluyormuyum her değişikliği acaba gebelikten mi diye yoruyorum
Canım var mı yok mu bilmiyorum ama kasık ağrısını geç ben adet sancımın aynısını yaşadım battan birgün önce ve bat günü sadece hastanelik olmadım eskisi gibi ama aynı ağrıydı ona çok güvenme.Adet agrisi girmese umudum olcak da hic yok insallah bir mucize olur da yarin size guzel haber veririm.
Bencede bunu duymak iyi geldi boşuna heveslenmemek lazım :)Hiç sanmıyorum canım. Öyle bişey olsa bende kesin olurdu benim saçlarımda çabuk yağlanır :)
Canim adet agrisi var sivilce cikti cenemde acaip gerginim bas agrisi,uykusuzluk,akinti aglayasim geliyor hep cok benzer seyler rengli oncesiyle son 1 gun kaldi hayirlisi artik dua ediyorum bol bol uzulmemek icin kendimi fazla kaptirmiyorum.Canım var mı yok mu bilmiyorum ama kasık ağrısını geç ben adet sancımın aynısını yaşadım battan birgün önce ve bat günü sadece hastanelik olmadım eskisi gibi ama aynı ağrıydı ona çok güvenme.
İnşallah hamile haberinizi verirsiniz bize :)Canim adet agrisi var sivilce cikti cenemde acaip gerginim bas agrisi,uykusuzluk,akinti aglayasim geliyor hep cok benzer seyler rengli oncesiyle son 1 gun kaldi hayirlisi artik dua ediyorum bol bol uzulmemek icin kendimi fazla kaptirmiyorum.
Cnm 3 yıldır istiyor uz biz ama bnm insülinim yüksekti tedavi gördüm 4 aydır normal değerlerde 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi gün aşırı beraberlikle ümitliyim :) senin durumun nedir
Sen kendini daha iyi tanırsın tabi. Hayırlısı olsun canım. Bendede çıktı sivilce. Hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum zannederdim hatta Efulime dedim ben adet olacam heralde bu kadar benzeyemez adet ağrısına diye. Hilalde aynı şeyi yaşamış ama insan hissediyor ya. Bi gariplikler oluyor yani insan anlıyor. O diğer ay aradığımız belirtilerden farklı birşeyler.Canim adet agrisi var sivilce cikti cenemde acaip gerginim bas agrisi,uykusuzluk,akinti aglayasim geliyor hep cok benzer seyler rengli oncesiyle son 1 gun kaldi hayirlisi artik dua ediyorum bol bol uzulmemek icin kendimi fazla kaptirmiyorum.