Ocak Şubat Gonal F Kullanananlar Hadi Gelin 🌸

Lucky_16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
1.035
398
123
38
merhaba arkadaşlar gonal f kullananlar yumurta takibi vs aşılama için toplaşalım burda

Ay bende ilk iğnemi öğlenden sonra vurundum. Salı günü kontrol var aşılama planlandı bakalım nasıl bir yol izlenecek

Merhaba hanımlar 8 ocak tarihinde femera kullanmaya başladım. 12 ocak gonal f 75 başladık. Bugun kontrolum vardı yumurtalarım 16-17 mm civarlarındaymış. 21 ocakta tekrar kontrolum var gonal f devam :)
Sizler ne durumdasınız ?

Merhaba, ben de femara ile hamile kalmıştım ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum iğne ile daha iyi sonuç elde ediliyor genelde dedi. Gonal F te sağlıklı gebelik şansı daha mı yüksek sizce de?

merhaba hayırlı olsun kaç yumurtanız var acaba

Ederiz ederiz stres olma en büyük etkeni o ciddiyim moralini yüksek tut Düşünme hiç vücudun olması gerekeni yapacaktır ek şeylerle inan ve güven sonuç iyi olacak hepiniz için umuyorum ki
yok canım stresim yok öyle çok şükür Allahın dediği olur o dilerse olacak biz çaba gösteriyoruz hüküm Allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…