Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk iğnemi dün yaptım kaç doz yapıyosunuzilk ignemı bu sabah yaptım. :) aşılama deneyeceğiz. Umarım olur hepimizin
merhaba hayırlı olsun kaç yumurtanız var acabaMerhaba hanımlar 8 ocak tarihinde femera kullanmaya başladım. 12 ocak gonal f 75 başladık. Bugun kontrolum vardı yumurtalarım 16-17 mm civarlarındaymış. 21 ocakta tekrar kontrolum var gonal f devam :)
Sizler ne durumdasınız ?
bende ilk iğnemi dün yaptım çarşamba benimde kontrolüm kaç doz yapıyosunuzAy bende ilk iğnemi öğlenden sonra vurundum. Salı günü kontrol var aşılama planlandı bakalım nasıl bir yol izlenecek
Günlük 75 doz vurunuyorumbende ilk iğnemi dün yaptım çarşamba benimde kontrolüm kaç doz yapıyosunuz
ben 100 başladım bakalım yaşınız kaç acabaGünlük 75 doz vurunuyorum
25 Yaşındayım Canımben 100 başladım bakalım yaşınız kaç acaba
ben 38 inşAllah sağlıklı yumurtalar elde ederiz25 Yaşındayım Canım
Bilmiyorum sayısını yumurtalıklar dolu maşallah dedi doktorum femara yı bıraktırdı.merhaba hayırlı olsun kaç yumurtanız var acaba
Ederiz ederiz stres olma en büyük etkeni o ciddiyim moralini yüksek tut Düşünme hiç vücudun olması gerekeni yapacaktır ek şeylerle inan ve güven sonuç iyi olacak hepiniz için umuyorum kiben 38 inşAllah sağlıklı yumurtalar elde ederiz
hadi maşAllah güzel haberler almak nasip olsunBilmiyorum sayısını yumurtalıklar dolu maşallah dedi doktorum femara yı bıraktırdı.
yok canım stresim yok öyle çok şükür Allahın dediği olur o dilerse olacak biz çaba gösteriyoruz hüküm AllahınEderiz ederiz stres olma en büyük etkeni o ciddiyim moralini yüksek tut Düşünme hiç vücudun olması gerekeni yapacaktır ek şeylerle inan ve güven sonuç iyi olacak hepiniz için umuyorum ki
Öyle öyle oluyor Rabbim yerini ve vaktini bekliyor çevremde o kadar çok var ki yaşı çok olup hamile olan Rabbim mükâfatını vericek mutlakayok canım stresim yok öyle çok şükür Allahın dediği olur o dilerse olacak biz çaba gösteriyoruz hüküm Allahın
Hepimiz için umarımhadi maşAllah güzel haberler almak nasip olsun