• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Şubat Gonal F Kullanananlar Hadi Gelin 🌸

Lucky_16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
1.035
398
123
38
merhaba arkadaşlar gonal f kullananlar yumurta takibi vs aşılama için toplaşalım burda 🌸

Ay bende ilk iğnemi öğlenden sonra vurundum. Salı günü kontrol var aşılama planlandı bakalım nasıl bir yol izlenecek

Merhaba hanımlar☺️ 8 ocak tarihinde femera kullanmaya başladım. 12 ocak gonal f 75 başladık. Bugun kontrolum vardı yumurtalarım 16-17 mm civarlarındaymış. 21 ocakta tekrar kontrolum var gonal f devam :)
Sizler ne durumdasınız ?

Merhaba, ben de femara ile hamile kalmıştım ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum iğne ile daha iyi sonuç elde ediliyor genelde dedi. Gonal F te sağlıklı gebelik şansı daha mı yüksek sizce de?

Merhaba hanımlar☺️ 8 ocak tarihinde femera kullanmaya başladım. 12 ocak gonal f 75 başladık. Bugun kontrolum vardı yumurtalarım 16-17 mm civarlarındaymış. 21 ocakta tekrar kontrolum var gonal f devam :)
Sizler ne durumdasınız ?
merhaba hayırlı olsun kaç yumurtanız var acaba 🌸

Ederiz ederiz stres olma en büyük etkeni o ciddiyim moralini yüksek tut Düşünme hiç vücudun olması gerekeni yapacaktır ek şeylerle inan ve güven sonuç iyi olacak hepiniz için umuyorum ki
yok canım stresim yok öyle çok şükür 🤲 Allahın dediği olur o dilerse olacak biz çaba gösteriyoruz hüküm Allahın

Back