• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ocak koruyucu, steril makinesi, chicco kanguru, mama ısıtıcısı, tefalyogurt makinesi

HAYATOMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
262
6
48
Merhaba,

ikeadan almıs oldugum çocuklara ocak etrafında tehlike olmaması için ocak koruyucuyu satıyorum. Ocagı delmenize gerek yok, etrafına koyabilirsiniz. benim çok işime yaradı.

Biberon, emzik, sagma makinesini steril etmek için kullandıgım steril makinesini satıyorum. Yarım bardak su yetiyor, on bes yirmi dakikada bitiyor.

Hiç kullanmadıgım sıfır chicco kanguruyu satıyorum.

Mama ısıtıcısını satıyorum.

Tefal yogurt makinemi satıyorum.

Bu esyaları evde yer tuttugu için elden çıkarmak istiyorum. Ümraniye civarında oturuyorum. İstediğiniz ürünü alabilirsiniz.

yogurt makınesının fıyatını ogrenebılırmıyım?bırde resmınıo paylasmanız mumkunmu.bende umranıyede oturuorum buarada

Son düzenleme:
merhaba. mama ısıtıcı 50 tl, yogurt makinesi 120 tl, ocak koruyucu 30 tl, kanguru 40 tl, steril makinesi 50 tl

kanguru chicco üzerinde marsupio 3 posizioni soft and dream yazıyor. 3,5 kilo 9 kilo arası tasıyor.

merhaba. kangurada fiyat son. su anda bilgisayarımda sorun var, resim ekleyemiyorum. ümraniyede oturuyorum. steril almanyadan gelmisti. alman markası ama tam ismini bilmiyorum. su anda annemlerde makine. ancak baktıgımda söyleyebilirim.

ödeme ve gönderim nasıl olacak. kargo bedeli kime ait? bu arada ben sivasta yaşıyorum ancak cuma günü 3-4 günlüğüne ankaraya gidip dönücez. bu zaman zarfında bilgisayarınızdaki sorun çözülmüş olur mu?

Son düzenleme:
yarına kadar denerim halletmeyi. ödemeyi yaparsanız ben gönderirim. kargo masrafları size ait olacak. alıcı ödemeli gönderebilirim. isterseniz ankaraya da yollayabilirim.

Yok ben ist dayim ben gonderirim parayi... Hasari var mi ocak uzerine monte edilebiliyor mu..ankastre uzerine koyucam sorun olur mu teseekurler...

hasarı yok. ama kargoda nasıl gelir bilmiyorum. büyük bir u harfi gibi düsünün. ince bir plaka. ben siemens marka ankastrenin üzerinde kullandım. ben monte etmeden kullandım. monte etmek için ocagı delmek gerekiyor, bi de ocagı temizlerken sorun olabilir diye monte etmeden kullandım. ama çok işimi gördü.

Ok sorun yoksa...ben sizden hesap numaradini beklicem yarin gonderirseniz bende yarina havaleyi yaparim...kargo da bir kutu veya pat pata sararsaniz veya bol gazete kagidina sorun olmaz sanirim..tesekurler...

mail adresime kangurunun resimlerini ve hesap numaranı gönderebilirsen eşimle görüşüp ücreti havale eder ve adresimi bildiririm

selendefne ve papatya size özel mesaj attım email adreslerinize. bakabilir misiniz. tesekkürler.

herkese merhaba. ekte resimler var. ayrıca mama sandalyesi ve bebek tartısını da satıyorum. bakmadan gecmeyin derim:) $Görüntü1099.jpg $Görüntü1192.jpg $Görüntü1196.jpg

Eklentiler

• $Görüntü1101.jpg
    $Görüntü1101.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 47
Back