slm kilo ve boy çizelgesi biz bugün aşılarımızı olduk ve tartılıp ölçüldük iki ay bir haftalığız ve 5200gr olmuşuz boyumuzda 60cm
tabi benim moral oldu sıfır :çok üzgünüm:yirmi günde 300gr mı alırmış bebek yaa ama ben sağlık ocağının tartısına güvenmiyorum geçen gittiğimizdede yanlış tartmıştı.bakalım dr kontrolünde ne çıkcak.çünkü doktorumuz bebeğimin gelişiminin ,kilosunun çok ii ilerlediğini sölemişti 20 gündemi değişcek bu sütse aynı süt değişik bişey yapmıyorumki.of yaa offf
canım evet az almış bebişin biraz.benimki de aşırı ama 25 gunde 1300 g almışız:)dr mama yıyo olsa rejım yaptırırdık dedi.ama 300 g da az.belki bi hata vardır tartımda.ama degılse de mama takvıyesi al bence.dr daha ıyı bilir de.bu arada mamaya baslarsan da sma en iyisi.aklında bulunsun.ben de bır ay sonra caışmaya baslıcam ve haliyle eve süt bırakıcam ama kesin yetmez bıraktıgım süt illa mama alıcak bebişim.sma alıcaz bizde anne sütüne en yakın oymuş diğerleri demir ve nişastaymış.halamız yeni seminerden geldi o anlattı.bu arada ilk ay kaç kılo almıştı da şimdi bu kadar az?
bu arada dünkü aşılar mehvetti ogluşumu.dün gece tanıyamadık cocugumuz.uslucana oglumuz delirdi gece.ama sabaha iyi oldu şükür.eski halimize döndükk.
canım benim kızımın kilo alımı çok iiydi hatta dr çok düzenli gidiyo demişti.ama bana az kilo almış gibide görünmüyo açıkçası aksine fazla die düşünüyodum o nedenle tartıda sorun olabilir diyorum.
doktorumuz sütün çok yarıyo bebeğine sadece süt ver demişti bende sadece anne sütüyle besliyorum bakalım dr kontrolümüzde ne çıkıcak.
doğduğunda 3500 dü 45 günlükkende 4900 olmuştu şimdi 2 ay 1 haftalık 5200dediler dün. hata olabilir bakalım ben mama istemiyorum ama eğer dr da az almış derse yapcak bişi yok.
arkadaşlar bebeğim 2 ay 2 günlük bu gün aşılarınıda yaptırdık boy 57 kilo 4950g olmuş.anne sütü artı mama veriyorum.sevgili gamren sütün yetmesi için birşey yapıyor musun?nasıl besleniyorsun?
arkadaşlar bebeğim 2 ay 2 günlük bu gün aşılarınıda yaptırdık boy 57 kilo 4950g olmuş.anne sütü artı mama veriyorum.sevgili gamren sütün yetmesi için birşey yapıyor musun?nasıl besleniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?