- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.861
Cok damlatmadim 2 3 yaziyodu ona gore damlattim gecen ay 3 tane kullandim bu testten bembeyazdi bu da ilk 15 dk bembeyazdi dagilma falan yoktu son testimdiCanm testmı bozuk cokmu damlattın anlamadım kac dakkada cıktı testi yenile bence hemen varsa elinde
Sonradan cıkan cizgiler guven vermiyor ama tabı oladabılır ilk idrarla mı yaptın ay hadı ıns vardır yaaaCok damlatmadim 2 3 yaziyodu ona gore damlattim gecen ay 3 tane kullandim bu testten bembeyazdi bu da ilk 15 dk bembeyazdi dagilma falan yoktu son testimdi
Ilk idrarla yaptim ama test gercekten bembeyazdi ilk 10 15 dk falan baktim bi daha bakmadim. Bu ay sogan kuru kullandim ama adetimin 12. Gununde falan esim il disina gitti o yuzden zaten hic ihtimal vermiyodum. Dun gogsum cok agriyo diye ovulasyon testi yaptim o biraz koyu cikinc sabah bunu yaptimSonradan cıkan cizgiler guven vermiyor ama tabı oladabılır ilk idrarla mı yaptın ay hadı ıns vardır yaaa
Mesela test kaymis ama fotografta tam belli olmasa da t cizgisi tamamen cikmis sonra onun ucundan kaymisSonradan cıkan cizgiler guven vermiyor ama tabı oladabılır ilk idrarla mı yaptın ay hadı ıns vardır yaaa
Sen hemen bıdaha test yap ay bende heyecanlandmMesela test kaymis ama fotografta tam belli olmasa da t cizgisi tamamen cikmis sonra onun ucundan kaymis
Ay canm yokmu elinde test? Erken gebelik al yada nobetcı ezane yakın felansaIlk idrarla yaptim ama test gercekten bembeyazdi ilk 10 15 dk falan baktim bi daha bakmadim. Bu ay sogan kuru kullandim ama adetimin 12. Gununde falan esim il disina gitti o yuzden zaten hic ihtimal vermiyodum. Dun gogsum cok agriyo diye ovulasyon testi yaptim o biraz koyu cikinc sabah bunu yaptim
Yurume mesafesi içindeyse eline bi ekmek al gitBugun pazar esim de yok elimde testte yok yakinlarda nobetci eczane de yok baktim da uzaklar icin de yasak var
Bugun pazar yasak var baktim yakinlarda eczane yok. Esim olsa gonderirdim de o da yokAy canm yokmu elinde test? Erken gebelik al yada nobetcı ezane yakın felansa
Ozaman sabret yarın tekrar yaparsın ovü testin varsa onu yap biBugun pazar yasak var baktim yakinlarda eczane yok. Esim olsa gonderirdim de o da yok
Hep diyodum ki bu testler de masallah nasil bembeyaz kaliyo yalandan bi golge bile cikmiyo masallah dedigim 3 gun yasiyoYurume mesafesi içindeyse eline bi ekmek al git
O var bi kac saat sonra onu yapcamOzaman sabret yarın tekrar yaparsın ovü testin varsa onu yap bi
Ya benimde ovü testim koyuydu inş bende de vardır bebiş. Sende garantile yarında oyle sevınellm bende ovü yapcam bir saat snra felan bakaym koyulasma varmı. Sen ilk idrarla mı yaptın hamılelık testiniHep diyodum ki bu testler de masallah nasil bembeyaz kaliyo yalandan bi golge bile cikmiyo masallah dedigim 3 gun yasiyo
Hamilelik testini ilk idrarla yaptim benim gogsum cok agriyo bi kac gundur durdugum yerde bi agri var sol gogsum ozellikle adet oncesi de olurmus ama bende olmazdi hicYa benimde ovü testim koyuydu inş bende de vardır bebiş. Sende garantile yarında oyle sevınellm bende ovü yapcam bir saat snra felan bakaym koyulasma varmı. Sen ilk idrarla mı yaptın hamılelık testini
Bende hıc bı belirti yok sıfır. Cok hafif kasık hissim vardı bugun yok. İnş senledır bebişin canm. Ovü yapınca etıketle beniHamilelik testini ilk idrarla yaptim benim gogsum cok agriyo bi kac gundur durdugum yerde bi agri var sol gogsum ozellikle adet oncesi de olurmus ama bende olmazdi hic
Insallah hamileyizdir ben simdi biseyler ictim saat gecmesini bekliycem ovu testi icin sen de beni etiketleYa benimde ovü testim koyuydu inş bende de vardır bebiş. Sende garantile yarında oyle sevınellm bende ovü yapcam bir saat snra felan bakaym koyulasma varmı. Sen ilk idrarla mı yaptın hamılelık testini
Ben de hic bi belirti yok gogsum usuttugum icin de agriyabilirBende hıc bı belirti yok sıfır. Cok hafif kasık hissim vardı bugun yok. İnş senledır bebişin canm. Ovü yapınca etıketle beni
Ovü testin dahada koyulastımı bakalım. 28imi reglınBen de hic bi belirti yok gogsum usuttugum icin de agriyabilir
Tamam etıketlıcem bakalm bende bir saat snra yapcamInsallah hamileyizdir ben simdi biseyler ictim saat gecmesini bekliycem ovu testi icin sen de beni etiketle
Evet 28 iOvü testin dahada koyulastımı bakalım. 28imi reglın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?