- 16 Aralık 2020
- 294
- 139
- 53
- 35
- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.801
Çatlatma iğnesi
Cok tsk ederim anladimben simdi regli iken ilk defa gidicem kacinci günü gitmeliyim sence ? Bir de gittiğim de neler olucak o süreci biliyor musun hic
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi
Cok tsk ederim anladimben simdi regli iken ilk defa gidicem kacinci günü gitmeliyim sence ? Bir de gittiğim de neler olucak o süreci biliyor musun hic
![]()
Aminn peki regl olursam şayet kaçıncı günü gitmyeliyim sence? Çünkü olucak gibi hiseediyorumRica ederim istediğin zaman yazabilirsin Allah yardımcımız olsun![]()
3.gitmen gerekir hormonlarına bakar ultrasonda kist falan varmı diye bakar.Ama doktorunla irtibatın varsa adetin 1.günü ararsın ben öyle yapıyorumAminn peki regl olursam şayet kaçıncı günü gitmyeliyim sence? Çünkü olucak gibi hiseediyorum![]()
Belli değil ikinci çizgi çok açık çıktı kurudukca geçti bugün yine yapcam kararsızım ama bir yanım var gibi di
Dunbiki kez yaptım aynı açık çıktı pazartesi yapcm tam kesin ogrenim bugün adet günü sancı yok sivilce yokYaptınmı tekrar canım
Aynen öyle :))O zaman 1 sene olmaması normal kabul ediliyor sanırım biz çok sabırsızız![]()
İğne mi yoksa ince bir boru ile mi .. iğne yumurta çatlaması için yapılmıyor muydu , kafam karıştı..Ben adet olduğumda önce yumurta büyütücü ilaç sonra çatlatma iğnesi olucam zaten normal tedavi bu büyük ihtimal sizede bunu yaparlar ben yaşadım o süreçleri çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişkiye girin diyolar aşılamanın tek farkı 36 saat sonra ilişki yerine onlar iğneyle spermi içeri bırakıyolar
resimde 2. çizgi az da olsa görünüyor ama...büyük ihtimal gebelik... birkaç gün daha beklemek tabi en sağlıklısıKozlar 3 günüm var test bozuk galiba C çizgisi de net değil bşka testim de yok beklesemmş
Bizede güzel haberleri verNormalde tarihim hiç şaşmaz. Ama 1 hafta önce antalyaya geldim, hava değişiminden de gecikme olabilir diye düşünüyorum.Hadi bakalım birkaç gün daha bekleyeyim yine olmazsam test yaparım tekrar.
![]()
Daha olmadım bilmiyorum ama ince uzun bi iğne diyorlar çatlatma iğnesini aşılamadan 36 saat önce vuruyorsunuzİğne mi yoksa ince bir boru ile mi .. iğne yumurta çatlaması için yapılmıyor muydu , kafam karıştı..
şimdi baktım cnm, aşılama iğnesi ucunda ince bir boru varmış, bu boru rahme kadar giriyor ve içindeki spermler rahme aktarılıyor. Çatlatma iğnesi de küçük bir iğne o göbekten yapılıyor.Daha olmadım bilmiyorum ama ince uzun bi iğne diyorlar çatlatma iğnesini aşılamadan 36 saat önce vuruyorsunuz
Pik canm bugünü değerlendir hatta akşamda yap silikleşirse çatlamış demektirKızlar selam bugün pik galiba
evet pik olmuş bu 3 günü değerlendir :)Kızlar selam bugün pik galiba
Akşam 8 buçukta yaptimPik canm bugünü değerlendir hatta akşamda yap silikleşirse çatlamış demektir
Tamam bende oyle yapacağım3.gitmen gerekir hormonlarına bakar ultrasonda kist falan varmı diye bakar.Ama doktorunla irtibatın varsa adetin 1.günü ararsın ben öyle yapıyorum
Çatlamamış henüz canmmm değerlendirmeye devam etAkşam 8 buçukta yaptim