Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşaçlarla ve çatlma iğneleriyle kalamadım spermi alıp yumurtanın içine bırakıyorlar
Çatlatma iğnesi
Aşılama eşinizin kalıteli spermlerini seçip sizin yumurtanızın çatladığı gün size yapılan uygulama aslında doğal oluşan gebelik gibi sadece hastane ortamında yapılıyor.Tahlilleriniz yapıldıktan sonra erkektede sorun yoksa yumurtlamanızı takip edip size aşılama yapılıyor
Cok tsk ederim anladim 😇 ben simdi regli iken ilk defa gidicem kacinci günü gitmeliyim sence ? Bir de gittiğim de neler olucak o süreci biliyor musun hic 🤦🏼‍♀️

Gıttım eşim testleri yaptırdı onun cok iyi cıktı . Benim bazı hormon testleri yapıldı ama hepsı değil. Sadece prolaktin yuksek cıktı 45. Ilac kullanıyorum tek sorun oysa inş duştugu ıcın kalabilirim hamile. 45 gebe kalmaya engel bı değer ama cok cabuk yukselıp ınen bı hormon oldugu ıcın onemsemıorlar pek 100 felan değilse. Aynen sabırsızlık fena. Kasık batması okdr fazlaysa Belkı bı umut
Benimde prolaktin yüksekti ilaç kullandım çok yüksek değil ama şu an ne durumda bilmiyorum gitmedim doktora çocuk düşünmeye başladığım dan beri adetim heray 10 güne yakın gecikiyor sağlık ocağı doktoru bu iyi birşey rahim kendini hazırlıyor dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum doktora gitmek içinde erken mi diye düşünüyorum

Kızlar merhaba. Ben test yaptım negatif çıktı. Reglim 2 gün gecikti. Sonradan pozitife dönme ihtimali nedir sizce? Laboquik normal test yaptım
Canım geç döllenme de sonradan çıkabiliyor sanırım yinede kendini umitlendirme sonradan çok üzülüyorsun bende bu şekilde gecikmem oluyor ama birşey yok heray hüsran inşallah vardır bebis

Benimde prolaktin yüksekti ilaç kullandım çok yüksek değil ama şu an ne durumda bilmiyorum gitmedim doktora çocuk düşünmeye başladığım dan beri adetim heray 10 güne yakın gecikiyor sağlık ocağı doktoru bu iyi birşey rahim kendini hazırlıyor dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum doktora gitmek içinde erken mi diye düşünüyorum
Ben cocuk düşündüğüm ve korunmayı bıraktıgımız an ki geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk, kist oluştu iki ay hap kullandım Allah'a sukur geçti muhtemel hamıle kalaym diye stresten adetim gecikti liste donustu catlamadı yumurta kesin

Sağlıklı bir çiftte, zamanlanmış yani yumurtalama günü hesaplanarak ilişkiye girilmiş olması durumunda bile 1 ayda gebe kalıp, sağlıklı bir bebek doğurabilme ihtimali ortalama % 15 dir. 12 ay sonrasında ise 100 çiftten ortalama 85 i gebe kalır.
O zaman 1 sene olmaması normal kabul ediliyor sanırım biz çok sabırsızız😌

İşaçlarla ve çatlma iğneleriyle kalamadım spermi alıp yumurtanın içine bırakıyorlar
Sen ne durumdasin ? Ezan okunuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah aminnnn 🙏 benim prolaktinim yüksekti ilac kullandim bu ay regl olursam regl iken dr gidicem tedaviye baslariz dedi ama ne tedavisi bilmiyorum heyecanda da saf sormamisim basima neler gelicek sureci bilen biri var midir ki ya 🤦🏼‍♀️

Ben cocuk düşündüğüm ve korunmayı bıraktıgımız an ki geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk, kist oluştu iki ay hap kullandım Allah'a sukur geçti muhtemel hamıle kalaym diye stresten adetim gecikti liste donustu catlamadı yumurta kesin
Psikolojik olarak çok yoruyor hep olmazsa düşüncesi var bende bu ay inşallah bizim ayımız olsun bebek isteyen herkesin isteği kabul olsun

Canım geç döllenme de sonradan çıkabiliyor sanırım yinede kendini umitlendirme sonradan çok üzülüyorsun bende bu şekilde gecikmem oluyor ama birşey yok heray hüsran inşallah vardır bebis
Normalde tarihim hiç şaşmaz. Ama 1 hafta önce antalyaya geldim, hava değişiminden de gecikme olabilir diye düşünüyorum. :( Hadi bakalım birkaç gün daha bekleyeyim yine olmazsam test yaparım tekrar. 🌿

Sen ne durumdasin ? Ezan okunuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah aminnnn 🙏 benim prolaktinim yüksekti ilac kullandim bu ay regl olursam regl iken dr gidicem tedaviye baslariz dedi ama ne tedavisi bilmiyorum heyecanda da saf sormamisim basima neler gelicek sureci bilen biri var midir ki ya 🤦🏼‍♀️
Ben adet olduğumda önce yumurta büyütücü ilaç sonra çatlatma iğnesi olucam zaten normal tedavi bu büyük ihtimal sizede bunu yaparlar ben yaşadım o süreçleri çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişkiye girin diyolar aşılamanın tek farkı 36 saat sonra ilişki yerine onlar iğneyle spermi içeri bırakıyolar

Ben adet olduğumda önce yumurta büyütücü ilaç sonra çatlatma iğnesi olucam zaten normal tedavi bu büyük ihtimal sizede bunu yaparlar ben yaşadım o süreçleri çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişkiye girin diyolar aşılamanın tek farkı 36 saat sonra ilişki yerine onlar iğneyle spermi içeri bırakıyolar
Hmmm anladimmmmm cok ama cok tesekkur ederim ayrıntılı anlattigin icin 🙏🙏

Kozlar 3 günüm var test bozuk galiba C çizgisi de net değil bşka testim de yok beklesemmş

Eklentiler

• E611E20C-F2D6-43F5-8D2F-98B110841451.jpeg
    E611E20C-F2D6-43F5-8D2F-98B110841451.jpeg
    159,8 KB · Görüntüleme: 50
Üçüncü günü randevu alabilirseniz çok ıyı olur tabi hem muayene olup hemde kan tahlili verebilirsiniz aç karnına olması gerekıyor tahlil sonucuna göre dr sizi çağırır zaten bi sorun yoksa hiç birinde yumurta geliştirici klomen yazabilir ve b12 vitamini olan folbiol gebelik öncesi kullanılan

Back