Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
NAsıl artyordı betaların şuan bende aynı durumdayım da beta az artıyor dış gebelik şüphesi varda kürtaj mı oldun kendin mi düşürdün
İlk 86 diydi canım 4 gün sonra 149 oldu nirmalde 2 günde 2 kat artması gerekiyordu en son 388 oldu akşamı kanamam oldu kendim düşürdüm canım

14 ocak 2021

Bende 3 aydır öyleyim kendimi durduramıyorum ki herhangi bir belirti hissediyormusun
vallahi arada yoklayan hafif kasık acısı suan sağ tarafta mesala. dün daha coktu. ama geçen ay okdar fazla belırtı yasadımkı onun ıcın bu belırtıdır dıyemıcem :S sende varmı bişeyler. bnım 8. ay bu ay. ıkı ay korunduk gercı 6 ay ama ıstemeye baslayalı 8 ay oldu

Benimde sol kasığımda batmalar oluyor gece uyandiriyor o derece ama dediğin gibi bende geçen aylarda gecikmem oldu tüm belirtileri yaşadım hatta testlerde bile silik çizgiler gördüm bu ay kendime soz verdim güya ama bu sabırsızlık öldürecek beni

Doktora gittinmi gittiysen ne dedi inşallah tez zamanda nasip eder rabbim çok zor ya beklemek her ay hayal kırıklığı oluyor artık 6 ay normalmiş ama olmaması

Doktora gittinmi gittiysen ne dedi inşallah tez zamanda nasip eder rabbim çok zor ya beklemek her ay hayal kırıklığı oluyor artık 6 ay normalmiş ama olmaması
Sağlıklı bir çiftte, zamanlanmış yani yumurtalama günü hesaplanarak ilişkiye girilmiş olması durumunda bile 1 ayda gebe kalıp, sağlıklı bir bebek doğurabilme ihtimali ortalama % 15 dir. 12 ay sonrasında ise 100 çiftten ortalama 85 i gebe kalır.

Gıttım eşim testleri yaptırdı onun cok iyi cıktı . Benim bazı hormon testleri yapıldı ama hepsı değil. Sadece prolaktin yuksek cıktı 45. Ilac kullanıyorum tek sorun oysa inş duştugu ıcın kalabilirim hamile. 45 gebe kalmaya engel bı değer ama cok cabuk yukselıp ınen bı hormon oldugu ıcın onemsemıorlar pek 100 felan değilse. Aynen sabırsızlık fena. Kasık batması okdr fazlaysa Belkı bı umut

@ S sedanur4004 ve NehirPerisi BATlarımız aynı, sizdeki belirtiler nedir?
Göğüslerimde sızlama var biraz kasık ağrım hafif birde bnm adet döngüm 41 gün yani 30 ocak regl günüm ama bugün 1 2 damla kanamam oldu peçeteyle anlayabildim ama devamı su anlık yok regl mı başka bisey mi anlayamadmm

Son düzenleme:
Kızlar sadece göğüslerimde sızlama gibi bisey var hafif kasık ağrım var normalde adet döngüm 41 yani 30 ocak regl günüm ama bugün bir iki damla kanamam oldu devamı yok acaba regl mı başka bisey mi anlayamadmmm

İlk 86 diydi canım 4 gün sonra 149 oldu nirmalde 2 günde 2 kat artması gerekiyordu en son 388 oldu akşamı kanamam oldu kendim düşürdüm canım
Sonrasında bir düşüp bir artmadı mı benim bat günümden iki Hun sonra kanamam oldu kimyasal sandım çünkü aynı gün pozitif çıktı beta iş hafta değerlerim çok düşüktü sonra bir anda yavaş yavaş arttı ama bir düşüp bir artma olmadı canım hep yükseliyor inşallah benimde hayırsız ise kendim düşürürüm gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…