- 17 Aralık 2020
- 886
- 1.373
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.721
Yok ben normal KİT yaptım surelab marka trendyoldan 10 tanesini 21 TL ye almıştım bugünde koyulaşıyor mu diye denedim çok daha net belli suanSen erken gebelik testi mi yapmıştın canım? Bende yoksa erken gebelik yapayımm akşam
Bence yarın sabah tekrar bi yapmalısınCanım ben 2gündür yapıyorum testi aynı marka artı med diye bi markanın hep negatifti bugün böyle oldu 15dk sonra çıktı
İnşallah sizin çift çizgidir , ben test için uyandım ve kırmızılarla karşılaştım çok üzgünümAmin ins yarın göreceğim sonucu inş çift çizgidir
Tamam canım o zaman yarın sabah erken gebelik testiyle yapaym çok teşekkür ederimBence yarın sabah tekrar bi yapmalısın
Canım hadi inşallahKan testi verdim ama aşırı bel ağrım var..var mı kızlar bu şekilde olan?
Yaaa inşallah canımmCanım hadi inşallahÇok güzel haber alacaksın
Bence bebeşin tutunduğu için o ağrınYaaa inşallah canımmbel ağrım çok korkuyor beni. Eşime söyledim bidee
İnşallah canım beniiimBence bebeşin tutunduğu için o ağrınhiç korkma, güzel düşün. güzel haberler ver inşallah bugün
Canım benim eşinde ne olduğunun farkında değildir, o da destek olacaktır eminim. sende iyiki varsın, tüm kadınlar iyiki varlar, tüm anneler, anne adaylarıİnşallah canım beniiimay iyiki varsınız sizin kadar kimse paylaşımcı olmadı eşim bile tepkisiz. İyiki varsınız
LH yüksek oluyo ultrasonla da belli oluyo her ikisiyle yaniPko neye göre belirleniyor ultrasonla mi tahlillerle mi
LH kac sizin acaba Bn de adetin 3 günü verdim doğru Bnm şeker biraz yüksek banada oyle geldi internetten araştırdığıma göre ama doktor normal dedi anlamadımKendi sonuçlarım ile kiyasladim pko değilim bı glikoz yüksek geldi bendeki sonuçlarda referans aralığı üst sınır 106 adet günü verdm ben tahlil
14. Gün yapın derim ben net olurKızlar merhaba bişey soracağım. Şimdi topüklerde gezerken aklıma geldi. Benim son adet tarihim; 19 Aralık’tı. Bat tarihim 21 Ocak’tı. Ama doktorum ile yumurta takibi yaptık ve programdaki tarihten 1 hafta sonra yumurtam çatladı. 2yumurtam vardı. Biri 12 ocakta diğeri 13ocakta çatladı. Benim şuan Bat tarihim 22si mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım. Bugün çatlamanın, 9.günü sanırım değil mi? Yanlış mı hesaplıyorum? Yardımcı olur musunuz?
Canım gebesiiiinnnnnnKızlar kanda beta hcg 120.6.. Regl 25.günü napaym bu aşamadan snrinanamıyorum
Sıkmayın kendinizi maşallah değerinizde normal gayet ne kadar huzurlu olursanız o kadar iyi olurKızlar kanda beta hcg 120.6.. Regl 25.günü napaym bu aşamadan snrinanamıyorum
Çok teşekkür ederim inşallah artar. Darısı tüm isteyenler için olsun inşallahCanım gebesiiiinnnnnnhayırlı olsunnn 2günde 1 kan verip 2kat artıyor mu bakmalısın
Evet çok haklısınız denicemmSıkmayın kendinizi maşallah değerinizde normal gayet ne kadar huzurlu olursanız o kadar iyi olur
Tebrikler cnm sen erken yumurtladın heraldeKızlar kanda beta hcg 120.6.. Regl 25.günü napaym bu aşamadan snrinanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?