Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bence pik ten önceki günlerde değerlendirilmeli sperm hücresi 5 güne kadar canlı kalabiliyormuş çünkü bi arkadaşta şöyle yazmıştı pik günü çatlama olmuş demek miş yumurtada 24 saat canlı kalabildiği için o gün ilişki olmazsa ihtimal düşüyor demişti

Evet canım ben de öyle düşünüyorum da hastalığım yeni bitti değerlendiremedim daha

Kendi sonuçlarım ile kiyasladim pko değilim bı glikoz yüksek geldi bendeki sonuçlarda referans aralığı üst sınır 106 adet günü verdm ben tahlil

Kızlar bı sorum olucak. Adetime 2 gün kaldı. Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Belirti olarak mide bulantısı ve karın ağrısı var. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı şimdiden teşekkür ederim.

Aşılama eşinizin kalıteli spermlerini seçip sizin yumurtanızın çatladığı gün size yapılan uygulama aslında doğal oluşan gebelik gibi sadece hastane ortamında yapılıyor.Tahlilleriniz yapıldıktan sonra erkektede sorun yoksa yumurtlamanızı takip edip size aşılama yapılıyor

Evet canım yumurtlama tarıhını tam olarak bilmiyorsak (vücut sıcaklık ölçümü veya şeffaf akıntı vs.) adet bıttıkten ıkı üç gün sonra değerlendırmek çok önemli.İnşaallah herkesin gönlündekinin hayırlısı olsun

Kızlar çatlamanın 9.günü bugün test yaptım görülmeyecek gibi bi çizgi var ben mi görüyorum diyorum ama arkadaşm geldi o da var dedi resimde belli olmuyor bi bakar mısınız

Eklentiler

• D211C270-1D26-43FA-9D7E-A085C3BC6698.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar çatlamanın 9.günü bugün test yaptım görülmeyecek gibi bi çizgi var ben mi görüyorum diyorum ama arkadaşm geldi o da var dedi resimde belli olmuyor bi bakar mısınız
Ne kadar sonra belli oldu. Sunu anladım ben çizginin silikliği değil hemen çıkması önemli benimde ilk testim çok silikti eşim ben görmüyorum dedi hatta

Ne kadar sonra belli oldu. Sunu anladım ben çizginin silikliği değil hemen çıkması önemli benimde ilk testim çok silikti eşim ben görmüyorum dedi hatta
Canım ben 2gündür yapıyorum testi aynı marka artı med diye bi markanın hep negatifti bugün böyle oldu 15dk sonra çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…