- 16 Aralık 2020
- 294
- 139
- 53
- 35
- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.701
Kızlar ovulasyon kullanan var mı sanki yumurtlama yakın gibi bilgisi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ovulasyon kullanan var mı sanki yumurtlama yakın gibi bilgisi olan var mi
Evet canım ben de öyle düşünüyorum da hastalığım yeni bitti değerlendiremedim dahaMerhaba bence pik ten önceki günlerde değerlendirilmeli sperm hücresi 5 güne kadar canlı kalabiliyormuş çünkü bi arkadaşta şöyle yazmıştı pik günü çatlama olmuş demek miş yumurtada 24 saat canlı kalabildiği için o gün ilişki olmazsa ihtimal düşüyor demişti
Kendi sonuçlarım ile kiyasladim pko değilim bı glikoz yüksek geldi bendeki sonuçlarda referans aralığı üst sınır 106 adet günü verdm ben tahlilKızlar bugun horman testi yaptırdım pko hastasıyım sonuçlar PROLAKTİN 8.4
Fsh 4.88. LH 9.18. e2 28. Tsh 1.6427. Glkoz 150 sizce nasıl doktor normal dedi ama pek güvenmiyorum acıkcası sizce nasıl Bi bilginiz varmı
İnşallah canım benim..iyiki varsınız bir buraya yazabildim sadeceYa üzücü emojisi atma bak çok güzel haberlerini aldık sen çift çizgi gördün inşallah çok güzel olucak Rabbim en hayırlısı nasip etsin inşallah![]()
Ozman 23’ünü beklemem gerek yarın test yapacaktım bendeÇatladıktan sonra herhalde canım ya bende o durumu tam anlayamıyorum
Ozman 23’ü oluyor yarın test yapsam mı kiÇatlayınca sayıyorum ben hep dogru çıkıyor
Aşılama nasil oluyo nedir yani hangi asamada yapılıyor?
Evet canım ben de öyle düşünüyorum da hastalığım yeni bitti değerlendiremedim daha
Sende iyi ki varsın canım benimİnşallah canım benim..iyiki varsınız bir buraya yazabildim sadece![]()
İnşallah canım benim teşekkür ederimEvet canım yumurtlama tarıhını tam olarak bilmiyorsak (vücut sıcaklık ölçümü veya şeffaf akıntı vs.) adet bıttıkten ıkı üç gün sonra değerlendırmek çok önemli.İnşaallah herkesin gönlündekinin hayırlısı olsun![]()
Olabilir dayanamıyorsanız ama dayanabilirsen bekleOzman 23’ü oluyor yarın test yapsam mı ki
İşaçlarla ve çatlma iğneleriyle kalamadım spermi alıp yumurtanın içine bırakıyorlarAşılama nasil oluyo nedir yani hangi asamada yapılıyor?
Ne kadar sonra belli oldu. Sunu anladım ben çizginin silikliği değil hemen çıkması önemli benimde ilk testim çok silikti eşim ben görmüyorum dedi hattaKızlar çatlamanın 9.günü bugün test yaptım görülmeyecek gibi bi çizgi var ben mi görüyorum diyorum ama arkadaşm geldi o da var dedi resimde belli olmuyor bi bakar mısınız
Canım ben 2gündür yapıyorum testi aynı marka artı med diye bi markanın hep negatifti bugün böyle oldu 15dk sonra çıktıNe kadar sonra belli oldu. Sunu anladım ben çizginin silikliği değil hemen çıkması önemli benimde ilk testim çok silikti eşim ben görmüyorum dedi hatta
Sen erken gebelik testi mi yapmıştın canım? Bende yoksa erken gebelik yapayımm akşamNe kadar sonra belli oldu. Sunu anladım ben çizginin silikliği değil hemen çıkması önemli benimde ilk testim çok silikti eşim ben görmüyorum dedi hatta